40 groszy nie pokona. Prymitywna, żałosna podbitka, widać wyraźnie że ktoś przesypuje między sobą, spróbujcie coś faktycznie sprzedać powyżej 0,33. Postawiłem kawałek mojego pakieciku po 0,33, ide o zakład że nikt tego nie tknie przez cały dzień, a jak zdejmę pod koniec sesju to znów przesypią sobie jakieś 2000 po 0,35. To nawet nie jest spekuła, to jakiś naiwny leszcz mysli ze zachęci taką idiotyczną podbitką innych do zakupów. Zresztą arkusz K wszystko wyjasnia jaki tu jest realny popyt na akcje.
wyjąłes mi to z ust. wzrosty były takie, że nic nie dało się sprzedać, bo kupujący kupował tylko od siebie :) prawdizwego popytu brak, a chętnych do oddania trochę jest :)
Przy złotówce też mało kto wyjdzie. Jak to ruszy, to zrobić tu 5, 10 czy 15 PLN to żadna różnica. Ale jak teraz miałoby być grubo, to rzeczywiście dziwnie się do tego zabierają... Więc jednak pewnie jeszcze poczekamy... jak zawsze. Pozdrawiam, Misiek
Hurtek rocznie ma zysku ok 700 tys,na skokową poprawę nie ma szans.Przy kursie 1 zł wycena tej firmy byłaby 21 mln czyli 30 lat okres zwrotu z inwestycji:) przy tej cenie wszyscy łącznie z KANZEM zabijaliby się by z tego wyjść:) Tutaj wzrosty tylko jak ktos z grubym portfelem będzie chciał zrobić pompkę, pytanie tylko po co i pod co miałby to robić. Od paru dni pojawiła się realna podaż a popytu nie ma. Słabo to widzę. Pod własnym ciężarem może zjechać nawet poniżej 20gr.
Słuchaj, od trzech lat nie dało rady zjechać, to czemu teraz by miało, tym bardziej, że pokład opuścili wszyscy niecierpliwi, czyli tacy, którzy ten zjazd mogli by wygenerować. Słabe to Twoje naganianie na spadki, nie korelujące z faktami.
trochę tego mam od kilku lat i będę musiał sprzedać bo potrzebuję kase na wykończenie domu. popytu nie widać więc pewnie wyprzedaz skończę poniżej 20 gr chyba że ktoś chętny przejąć cały pakiet to proszę pisać.
Skoro grasz na giełdzie, to zapewne nie jest Ci obce pojęcie dywersyfikacji portfela i mam nadzieję, że takową prowadzisz. Tak więc sprzedaj papiery innej spółki, bardziej płynnej i nie działaj na szkodę swoją jak i akcjonariuszy tego gniota :)))))