Free float 63,70 % - tyle mają i mogą sprzedawać i kupować na zmianę , i dlatego jest jak jest , a drobi akcjonariusze to mały procent tego szamba, próbuje się tego pozbyć z choćby z akceptowalna strata i nie mogę , Jest duża różnica między kupnem a sprzedażą , bo zarabiają na uśrednianiu, żeby zniwelować straty
dzis brałem ursus od rana a tutaj zastanawiam sie po co to i kto to skupuje od aegona, według mnie może VW zbiera słupami bo wezwania raczej na tą padlinę nie bedzie bo i po co przepłacać,, no może również rodzina prezesa to kupuje skoro jest tak dobrze... no chyba na razie prezes biurowca w grodzisku nie sprzedaje..
W ursusa tez cię ubrali. Piszesz bez ladu i składu jak jakiś BOT. Poza tym po co tracisz czas na spółkę która jest taka zła po co to robisz. Sam sobie odpowiedz i daj sobie spokoj bo zaśmiecasz to forum.
Jak to jest stracic 30% kapitału w kilka godzi ln via ursus? Pisałeś ze brałeś od rana. Jak możesz pisać swoje wypociny i naganiać ludzi skoro popełniasz takie błędy. Zeby doradzać musisz mieć jakies sukcesy autorytet. Miej honor i nie odpisuj.
Nie śmiać się.Odkąd pisze,że Zuk przejmie hale Gcn,kurs pierwszego urósł o 50 %...
A tak poza,to drobna wpadka na ursusie czy braster to jednodniowy treding tylko,jak napiwek...
Nie wiecie na co go stać, grubas gra przeciw drobnicy....
Czasem przegra bitwę,ale wygrywa wojny,nasz Sun tzu))))
Teraz czai się na MDG,tam go widziano ostatnio jak rekomendował 30zeta,
I spokojnie podbiera groca(hejt typu padlina,syf...)
Ranting d,czas pokarze...)))