Albo nie ma nic, albo niedoczytalem w nocy, o ncbir, czemu było tak mało transz w 2018, czy szukanie kasy oznacza szukanie na całe badanie bo ncbir nie da już nic?
Nie jest to przyjemne czytać, że spółka w którą inwestujesz podaje w raporcie, że w najgorszym przypadku może dojść do jej restrukturyzacji lub upadłości. Zakładam, że finanse znajdą się na dalsze badania jeśli prawdą jest, że leki nad którymi pracują mają być bardzo skuteczne, . Czy będzie to zbiórka w internecie, czy indywidualny inwestor, czy dalsze finansowanie przez NCBIR. to się okaże. Chyba że problem tkwi w samych lekach i ich skuteczności albo w tym, że inna firma była szybsza i będzie wprowadzać na rynek lek o podobnym działaniu. Nie uciekam, czekam do końca na rozwój sytuacji i dalsze komunikaty. Nic nie zyskam, ani nic nie tracę, - bo nic do mnie nie należy.
Powinni Cię zatrudnić w izraelskim MSZ, potrafisz zachować dyplomację....nic do mnie nie należy....zabrzmiało jak z mego dzieciństwa, gdy niestety zmuszani mnie chodzić na religię....wówczas mówiono, że wszystko należy do Pana
Skoro szukaja to nie jest tak zle, przeciez to nie sa duze pieniadze jak na USA. Mysle, ze powinnismy spokojnie czekac do konca I kwartalu. Skoro napisal, ze prowadzone sa rozmowy z inwestorami to na pewno nie chodzilo mu o internetowa zbiorke pieniedzy. Inwestor sie znajdzie bo pozwolenie na testy na pacjentach zostalo wydane w maju zeszlego roku. Mala kasa do zainwestowania, duza do wyjecia...
Albo apollo odpuści w obliczu ultimatum, lub też przygotowują ludzi do tego że jednak nic z tego nie będzie, trzeba oddać do ncbir 1 mln, za weksel 3 także niezła emisja
Wiem, to jest gdybanie, ale: A może to jest tak: Apollo ze swoimi ma 23,71% akcji spółki i siedzą cicho. Aby zebrać quorum na WZA potrzeba im ponad 25% głosów. Muszą to zebrać z rynku, - może już zebrali ?. Dług z weksla dawno przekazali Perma-Fix Medical S.A. z siedzibą we Wrocławiu.
Perma-Fix Medical, jest spółką zależną Perma-Fix Environmental Services. Nie daje się ot tak sobie weksla wartego 3,2 mln. zł, za 2,5 mln zł. Myślę, że w tym wszystkim jest jakiś ukryty cel.
Panowie coś uzgadniają w USA, a nam się daje w raporcie niepewność co do przyszłości spółki być może po to aby nas wystraszyć i zebrać akcje z rynku po jak najniższej cenie.
Poza tym nie ma chetnych na sprzedaz na tych poziomach, jedna osoba w arkuszu na S po 60gr. Pozniej sa takie roznice w cenie zlecen , ze zwyczajnie nie byloby jak handlowac bo co chwile mielibysmy wzrost o 30%, a widlowy na to nie pozwoli.
Pierwszy kwartal niedlugo sie konczy. Napisali, ze do tego czasu powinni zakonczyc rozmowy. Jezeli nie uda im sie pozyskac inwestora to upadlosc albo restrukturyzacja. Zostalo niewiele czasu, zobaczymy za miesiac...
Mi to wszystko jedno tu się czuję przegranym mam juz tylko 10 tyś sztuk, wszystko wpakowalem na szczescie z przystankiem w getinie, w pure biologics, posiedzę tam 3 lata, do zobaczenia tam
Powodzenia na Pure, ja mam nadzieje, ze jednak sie cos wyjasni i wrocimy na wlasciwe tory ... Z ciekawosci szukalem podobnych projektow do naszej Glg i ku mojemu zadowoleniu, nic nie znalazlem, takze ryzyko, ze ktos ma podobny lek raczej nie istnieje. Pozostaje tylko pytanie skad maja wziac pieniadze na dalsze badania. Mam nadzieje, ze z USA