• Teraz jest czas na kupno Autor: ~Termo [91.141.3.*]
    Info w drodze , wyniesie kurs na złotówki
  • Re: Teraz jest czas na kupno Autor: ~bolek [37.47.228.*]
    Dnia 2019-02-18 o godz. 15:09 ~Termo napisał(a):
    > Info w drodze , wyniesie kurs na złotówki

pozdr Termo nasz informatorze:))
  • Re: Teraz jest czas na kupno Autor: ~Widmo [46.43.184.*]
    Te zagrywki to leszcze się bawi? same prowizję z 200zl zapłacił ten dwaakcyjny
  • Re: Teraz jest czas na kupno Autor: ~bolek [37.47.228.*]
    Dnia 2019-02-18 o godz. 15:32 ~Widmo napisał(a):
    > Te zagrywki to leszcze się bawi? same prowizję z 200zl zapłacił ten dwaakcyjny

racja na malym obrocie niecierpliwi oddaja :))
  • Re: Teraz jest czas na kupno Autor: ~Inwestor-spekulant [109.173.148.*]
    Termo o jakie info chodzi o umowe juz czy jakies inne ? kwestia dni czy tygodni jak mozesz powiedziec oczywiscie? pozdro ;)
  • Re: Teraz jest czas na kupno Autor: ~Paweł [188.147.99.*]
    Może w końcu o ten pokaz niedługo rok minie od ostatniego pokazu
    sypnij ktos po 40gr dzis stoje na kupno w tej cenie, odwazy sie ktos? :)
  • Re: Teraz jest czas na kupno Autor: ~bolek [37.47.43.*]
    Dnia 2019-02-18 o godz. 16:09 ~Inwestor-spekulant napisał(a):
    > sypnij ktos po 40gr dzis stoje na kupno w tej cenie, odwazy sie ktos? :)

hehe oj inwestorze:))nieladnie tak naganiac:))dzis praine ladnie skusilem sie na 4 mass dzis 20gr:))
    Teraz praire powolne opadanie w dol (tak mysle) az do artykulu pozytywnego badz dobrego INFA, w tej chwili ryzyko trzymac Prairie po obecnej. Tam jeszcze troche potrwa nim se dogada z JSW(kilka miesiecy) zas odbije znow ladnie z nizszej ceny, tak mi sie zdaje, lepiej poczekac na oficjalny komunikat niz ryzykowac ze poleca akcje w dol na Prairie, dlatego nie mam ich juz, moze kupie za jakis czas znow, jak bedzie cos wiecej wiadomo, bo po dzisiejszej konferencji z prezesem JSW wynika z tego ze przejecie ich kopalni potrwa jeszcze kilka miesiecy, nie warto mrozic na tyle czasu kapitalu w Prairie, zawsze moge sie mylic :)
    Ciekaw jestem kiedy jakies infa z Termo i do ilu tym razem odbije, to jak sprzeda ktos po 40gr? ;) Termo info jeszcze w lutym? moze zdradzisz wiecej szczegolow? ;)
  • Re: Teraz jest czas na kupno Autor: ~bolek [37.47.43.*]
    Dnia 2019-02-18 o godz. 16:27 ~Inwestor-spekulant napisał(a):
    > Teraz praire powolne opadanie w dol (tak mysle) az do artykulu pozytywnego badz dobrego INFA, w tej chwili ryzyko trzymac Prairie po obecnej. Tam jeszcze troche potrwa nim se dogada z JSW(kilka miesiecy) zas odbije znow ladnie z nizszej ceny, tak mi sie zdaje, lepiej poczekac na oficjalny komunikat niz ryzykowac ze poleca akcje w dol na Prairie, dlatego nie mam ich juz, moze kupie za jakis czas znow, jak bedzie cos wiecej wiadomo, bo po dzisiejszej konferencji z prezesem JSW wynika z tego ze przejecie ich kopalni potrwa jeszcze kilka miesiecy, nie warto mrozic na tyle czasu kapitalu w Prairie, zawsze moge sie mylic :)
    > Ciekaw jestem kiedy jakies infa z Termo i do ilu tym razem odbije, to jak sprzeda ktos po 40gr? ;) Termo info jeszcze w lutym? moze zdradzisz wiecej szczegolow? ;)

no 20% dzis na praine bylo,4mass wsp 19-20 opor 25 jak wybija 37 pojda
  • Re: inwestor spekulant Autor: ~bolek [37.47.43.*]
    masz jakies gg do kontaktu:))tylko trzeba szybko wrzucac bo moder kasuje
  • Re: inwestor spekulant Autor: ~Inwestor-spekulant [109.173.148.*]
    nie mam, nie bawie sie w zadne komunikatory ani facebooka ani innych, pokasowalem niepotrzebne mi to i mam swiety spokoj lubie miec spokoj :p
  • Re: inwestor spekulant Autor: ~bolek [37.47.43.*]
    Dnia 2019-02-18 o godz. 16:40 ~Inwestor-spekulant napisał(a):
    > nie mam, nie bawie sie w zadne komunikatory ani facebooka ani innych, pokasowalem niepotrzebne mi to i mam swiety spokoj lubie miec spokoj :p

okey rozumiem
  • Re: Teraz jest czas na kupno Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    Ty wiesz szczylu
  • Re: Teraz jest czas na kupno Autor: ~Termo [91.141.3.*]
    Nie wszyscy muszą kupować, nie wszyscy muszą zarobić .A info w drodze..
  • Re: Teraz jest czas na kupno Autor: ~Paweł [188.147.107.*]
    Jeśli pojawi się info godne złotówki to nasuwa się pytanie do serc czemu kosa nie sypnął wyżej przecież mógł :))
  • Re: Teraz jest czas na kupno Autor: ~bolek [37.47.232.*]
    Dnia 2019-02-19 o godz. 06:45 ~Paweł napisał(a):
    > Jeśli pojawi się info godne złotówki to nasuwa się pytanie do serc czemu kosa nie sypnął wyżej przecież mógł :))

Pawle wiesz jak ktos potrzebuje kasy a zwlaszcza zwiazana z choroba to nie patrzy na cene,tak bylo w wypadku Kosinskiego
  • Re: Teraz jest czas na kupno Autor: ~Paweł [188.147.107.*]
    Ja to rozumiem przecież tylko niektórzy nie
  • Re: Teraz jest czas na kupno Autor: ~Inwestor-spekulant [37.47.132.*]
    A póki co czekam po 40gr od niecierpliwych jak nie ma jeszcze Infa :)
[x]
COREY -1,20% 0,33 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.