Teraz praire powolne opadanie w dol (tak mysle) az do artykulu pozytywnego badz dobrego INFA, w tej chwili ryzyko trzymac Prairie po obecnej. Tam jeszcze troche potrwa nim se dogada z JSW(kilka miesiecy) zas odbije znow ladnie z nizszej ceny, tak mi sie zdaje, lepiej poczekac na oficjalny komunikat niz ryzykowac ze poleca akcje w dol na Prairie, dlatego nie mam ich juz, moze kupie za jakis czas znow, jak bedzie cos wiecej wiadomo, bo po dzisiejszej konferencji z prezesem JSW wynika z tego ze przejecie ich kopalni potrwa jeszcze kilka miesiecy, nie warto mrozic na tyle czasu kapitalu w Prairie, zawsze moge sie mylic :) Ciekaw jestem kiedy jakies infa z Termo i do ilu tym razem odbije, to jak sprzeda ktos po 40gr? ;) Termo info jeszcze w lutym? moze zdradzisz wiecej szczegolow? ;)
Dnia 2019-02-18 o godz. 16:27 ~Inwestor-spekulant napisał(a): > Teraz praire powolne opadanie w dol (tak mysle) az do artykulu pozytywnego badz dobrego INFA, w tej chwili ryzyko trzymac Prairie po obecnej. Tam jeszcze troche potrwa nim se dogada z JSW(kilka miesiecy) zas odbije znow ladnie z nizszej ceny, tak mi sie zdaje, lepiej poczekac na oficjalny komunikat niz ryzykowac ze poleca akcje w dol na Prairie, dlatego nie mam ich juz, moze kupie za jakis czas znow, jak bedzie cos wiecej wiadomo, bo po dzisiejszej konferencji z prezesem JSW wynika z tego ze przejecie ich kopalni potrwa jeszcze kilka miesiecy, nie warto mrozic na tyle czasu kapitalu w Prairie, zawsze moge sie mylic :) > Ciekaw jestem kiedy jakies infa z Termo i do ilu tym razem odbije, to jak sprzeda ktos po 40gr? ;) Termo info jeszcze w lutym? moze zdradzisz wiecej szczegolow? ;)
no 20% dzis na praine bylo,4mass wsp 19-20 opor 25 jak wybija 37 pojda
Dnia 2019-02-18 o godz. 16:40 ~Inwestor-spekulant napisał(a): > nie mam, nie bawie sie w zadne komunikatory ani facebooka ani innych, pokasowalem niepotrzebne mi to i mam swiety spokoj lubie miec spokoj :p
Dnia 2019-02-19 o godz. 06:45 ~Paweł napisał(a): > Jeśli pojawi się info godne złotówki to nasuwa się pytanie do serc czemu kosa nie sypnął wyżej przecież mógł :))
Pawle wiesz jak ktos potrzebuje kasy a zwlaszcza zwiazana z choroba to nie patrzy na cene,tak bylo w wypadku Kosinskiego