Dnia 2019-03-16 o godz. 16:03 ~nowak napisał(a): > A LR kupił od kogoś?
Napewno nas oszukał bawimy się dalej on wie kto bada sprawe - pozdrawiam dobry prawnicy
W sobotę 18 listopada 2017 Katedry: Nauk Politycznych i Studiów Europejskich UEK po raz pierwszy wspólnie organizują uroczystość wręczenia dyplomów absolwentom studiów I i II stopnia kierunku „Stosunki międzynarodowe".
Uroczystość rozpocznie się o godz. 10.00 przemarszem absolwentów do Sali Senackiej, po czym nastąpi cześć oficjalna z udziałem przedstawicieli władz uczelni, pracowników obu katedr, Absolwentów oraz ich rodzin i przyjaciół.
Gościem honorowym uroczystości w tym roku będzie Dr Leszek Ruchwa, Dyrektor Zarządzający firmą DIVERSITY, sp. z o.o. który wygłosi wykład pt:
Dnia 2019-03-16 o godz. 20:47 ~mietek64 napisał(a): > nie ściągnął tego badziewia z giełdy tylko zaśmiecają rachunek i działąją mi na nerwy.Wielki pan doktor nie posprzątał po sobie.
Dnia 2022-08-15 o godz. 16:44 ~mirek napisał(a): > Dnia 2019-03-16 o godz. 20:47 ~mietek64 napisał(a): > > nie ściągnął tego badziewia z giełdy tylko zaśmiecają rachunek i działąją mi na nerwy.Wielki pan doktor nie posprzątał po sobie. > > Rodzina posprząta. > Karma wraca -ta dobra. A ta zła też wraca i to jest sprawdzone. Na cudzej krzywdzie nikt się jeszcze nie dorobił , jeżeli tak to tylko chwilowo ,przykładów jest wiele.