Bardzo dobrze, że ukazała się ta reklama. Mam nadzieję, że skutecznie będzie uświadamiać i odstraszać seniorów do zawierania umów z jakimiś lewymi amatorskimi podmiotami. FHD z 10-letnią stabilną historią powinien ładnie na tym skorzystać.
Wczoraj tez byla fajna reklama farby do scian - to dobrze dla fhd bo emeryci moga sie skusic naodnowienie mieszkania a skoro nie maja na to kasy to przyjda po nia do fhd :)... zabawni sa niektorzy „inwestorzy”...
z farbą jest dobre, trzeba im podpowiedzieć, może wykorzystają w reklamie :-D Senior maluje ściany, senior jedzie na narty, senior jedzie do Sanotrium Miłość
Wyniki, patrząc na raporty miesięczne pewnie zgodnie z oczekiwaniami. Portfel budują, nieruchomości sprzedają, więc nie powinno być zaskoczenia, czyli cały czas na granicy break-even.
ja osobiscie nie czekam na raport z wynikami finansowymi :) zgadzam sie z 'majorem' ze nie ma co oczekiwac nic nadzwyczajnego... ja licze na to ze total w koncu straci cierpliwosc i sprzeda swoje akcje :) oczywiscie nie przez rynek bo musialby to zrobic po 1 grosz :)
alternatywnie niech total dosypie porzadnie kasy zeby zwiekszyc skale biznesu *5 *10 bo bez tego to nawet drobne nadwyzki gotowki generowane przez firme z dzialalnosci operacyjnej zostaja skonsumowane na pensje zarzadu ;) (ktory i tak chyba strasznie malo zarabia tutaj...)
na razie total zachowuje sie jak dla mnie mega irracjonalnie - ani nie dosypuje kasy na przyspieszenie biznesu ani nie zaprasza koinwestora ani nie sprzedaje tego co ma ... nie bardzo widze w tym sens finansowo biznesowy? a wy?