tak debilu piszący pod kilkoma nickami , stefan , kubełek , jurek ,marek , sprawa jest zgłoszona do włascicieli bankiera :))) nie wypłacisz sie do końca zycia , dodatkowo pewnie proces wytoczony przez firmę
a myślisz bananie, że czemu kurs tak poleciał, teraz rozpaczliwa próba obrony 30 zł. jakaś niewyjaśniona bańka na minus od wyniku, brak prezesa, strategii, opcji strategicznych, tu nie ma pozytywnych komunikatów ze spółki
oj egon, lepiej powiedz ile ty piszesz. pamiętam jak chwaliłeś się, że kupujesz po 100 zł i to jest okazja. Ile uśrednień potem robiłeś, po 75, po 50, 40, 30 teraz czekasz na 25 bajkopisarzu
tylko że erg stanowi 10 % mojego portfela , więc nie ma strachu ,a ty rozumiem od kilku lat tylko wirtualne pitolenie , rozumiem ze odkryłeś erga jako świetną okazje i teraz się tu produkujesz :) , chyba widzisz ze w obrocie około 20 % akcji a reszta skupiona
Patrząc na twoją aktywność myślę, że masz więcej niż 10%. Erg to jedna z kilku spółek, które posiadam. Świetna okazja?! z perspektywy czasu mam inne zdanie. Ta spółka stoi w miejscu, jedyny ratunek to inwestor albo jakaś ściema o przejęciu jakiejś firmy
wkrótce zbiórka 1% , mam glejaka mózgu , dlatego na forum piszę takie rzeczy , grałem kiedyś na giełdzie wirtualnie , potem zabierałem matce kobiecie lekkich obyczajów pieniądze i kupiłem pierwsze akcje erga po 300 zł które spadły , wtedy zaczęła się moja psychoza na punkcie erga , moczenia nocne , niekontrolowany wytrysk , onanizm w miejscach publicznych , gwałty na wiewiórkach w parku , postanowiłem zniszczyć tą spółkę za moją biedę , choruję coraz bardziej teraz piszę już pod pięcioma nickami , lekarz dał mi 6 miesięcy życia dlatego wybaczcie i nie traktujcie moich wpisów poważnie to naprawdę poważna choroba , pragnę też przeprosić na kolanach mojego guru giełdowego , wzorca inwestora egona , za to że donoszę na niego , będę się modlił za niego w niebie . Proszę Was jeszcze raz wybaczcie kalece i praktycznie już trupowi , dziękuję za uwagę KubełekStefanJurek..............................................
wktce zbiórka 1% , mam glejaka mózgu , dlatego na forum piszę takie rzeczy , grałem kiedyś na giełdzie wirtualnie , potem zabierałem matce kobiecie lekkich obyczajów pieniądze i kupiłem pierwsze akcje erga po 300 zł które spadły , wtedy zaczęła się moja psychoza na punkcie erga , moczenia nocne , niekontrolowany wytrysk , onanizm w miejscach publicznych , gwałty na wiewiórkach w parku , postanowiłem zniszczyć tą spółkę za moją biedę , choruję coraz bardziej teraz piszę już pod pięcioma nickami , lekarz dał mi 6 miesięcy życia dlatego wybaczcie i nie traktujcie moich wpisów poważnie to naprawdę poważna choroba , pragnę też przeprosić na kolanach mojego guru giełdowego , wzorca inwestora egona , za to że donoszę na niego , będę się modlił za niego w niebie . Proszę Was jeszcze raz wybaczcie kalece i praktycznie już trupowi , dziękuję za uwagę KubełekStefanJurek..............................................