Najśmieszniejsze nie są ogromne straty i zadłużenie, ale ten tekst o symulowaniu pracy. Symulacja, to jest to, Fluid potrafi najlepiej (oprócz kłamania):
W czwartym kwartale 2018 roku Fluid S.A. prowadził dalsze prace nad adaptacją linii technologicznej,które symulować będą pracę zakontraktowanych w trzecim kwartale 2018 roku kontraktów w Indonezji, między innymi na bazie wysłanej przez Kontrahentów biomasy z Indonezji
Dnia 2019-02-19 o godz. 12:07 ~bejbe napisał(a): > Można drzeć z tego łacha, ale na poważnie, to co ta spółka robi jeszcze w notowaniach? > Przecież ona reprezentuje wszystko co najgorsze na parkiecie.
A tak na poważnie, co Ty robisz na tym forum , nie masz akcji tej spółki(bo gdybyś miał to nie pisałbyś że powinni zawiesić jej notowania) a wymądrzasz się jak byś zjadł wszystkie rozumy.Ty reprezentujesz wszystko co najgorsze na tym forum
Dnia 2019-02-22 o godz. 19:36 ~dark napisał(a): > Tak, czy inaczej, nie dajcie sie nabierać na żadne ordynarne kłamstwa , bo was labryga utytła aż po nosy!
Bidulek, to jak ciągle taki utytłany jesteś. :( Zamiast wody i innych powierzchniowo-czynnych substancji rozkoszujesz się twym bieżącym balsamem, nie wprowadzając podstawowych zmian. No cóż choroba. Bywalec forum EKOEKPORTU
Gdzie te czasy, kiedy kurs chodził po 53 grosze?! Czemu ja głupi, nie sprzedałem wtedy, ubierając kogoś w ten syf na wieczność! Dlaczego mnie to nie przyszło do głowy? Wisze teraz na haku jak to prosię, na dodatek całe w kale...