wystrzał hahahaha już tych wystrzałów zapowiadałeś parę specjalisto haha jak na razie brak chętnych na to coś... a może kolejne przesunięcie LISTU INTENCYJNEGO ? a może jakaś emisja za APORT ? śmiechu warte...
Nie gadaj z nim. On się nakręca i znajdzie milion powodów dla których i tak rozum go nie puści i nie kupi ani jednej sztuki bo zawsze będzie chciał taniej, i taniej, i taniej, a papier i tak mu ucieknie, bo co do tego, że spółka się rozwija to chyba nikt nie ma wątpliwości?
"Hmmm, to sa pytania , na które nie oczekuję odpowiedzi, te odpowiedzi znam i nawet gdybym ich nie znał to i tak byłyby mi one obojętne, jak zresztą i pytania (LOL). Znam wszystkie możliwe pytania i wszystkie możliwe odpowiedzi i jeśli mimo to je zadaję, to tylko dlatego, że jest to niestety mój obowiązek! Co się zaś tyczy wspomnianego przeze mnie obowiązku, to pragnę również dodać,iż mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i glos...zrozumieliście?".