• Aleja Samochodowa - True Story Autor: adamkruchy [5.173.192.*]
    Rok temu tak "jechano" ze mną za prawdę i obawy o... super wyniki i kontrakty. Blokowano mi bloga, bo pisałem o opiniach wkurzonych klientów. I gdzie jest teraz kurs spółki?

https://forexdlaleniwych.blogspot.com/2019/02/aleja-samochodowa-czyli-true-story.html

Krótka analiza spółki.
  • Re: Aleja Samochodowa - True Story Autor: ~Obserwator [79.188.86.*]
    Jak tam kruchy CIGAMES? Nadal widzisz na haku czy zaksigowales 50% straty ? To to analityk nad anakitykami.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.123.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Aleja Samochodowa - True Story Autor: ~bill [188.147.104.*]
    niektórym tu nie przetłumaczysz inni to płatni i do tego chamscy naganiacze. A może i frajerzy którym nikt za to naganianie nie płaci dlatego tacy sfrustrowani?
    trzeba ostrzegać nowych chociaż.. wygląda na to że już nie będzie takiej potrzeby :)
    ja całe szczęście wywaliłem prawie rok temu kierowany własną intuicją ale też ostrzeżeniami i tematami poruszanymi na forum
  • Re: Aleja Samochodowa - True Story Autor: ~ktoś [37.248.157.*]
    Dnia 2019-02-16 o godz. 07:46 ~bill napisał(a):
    > niektórym tu nie przetłumaczysz inni to płatni i do tego chamscy naganiacze. A może i frajerzy którym nikt za to naganianie nie płaci dlatego tacy sfrustrowani?
    > trzeba ostrzegać nowych chociaż.. wygląda na to że już nie będzie takiej potrzeby :)
    > ja całe szczęście wywaliłem prawie rok temu kierowany własną intuicją ale też ostrzeżeniami i tematami poruszanymi na forum

WIĘC PAPA do NIEZOBACZENIA( raczej do nie poczytania a do ew.zobaczenia jedynie w sądzie)
  • Re: Aleja Samochodowa - True Story Autor: ~ktoś [37.248.157.*]
    Dnia 2019-02-16 o godz. 07:46 ~bill napisał(a):
    > niektórym tu nie przetłumaczysz inni to płatni i do tego chamscy naganiacze. A może i frajerzy którym nikt za to naganianie nie płaci dlatego tacy sfrustrowani?
    > trzeba ostrzegać nowych chociaż.. wygląda na to że już nie będzie takiej potrzeby :)
    > ja całe szczęście wywaliłem prawie rok temu kierowany własną intuicją ale też ostrzeżeniami i tematami poruszanymi na forum

NORMALNIE PO ŚMIERCI PÓJDZIESZ PROSTO DO NIEBA ZA SWOJA BEZINTERESOWNOŚĆ
  • Re: Aleja Samochodowa - True Story Autor: ~musaszi [31.182.152.*]
    Ojej ojej ojej straszne!
  • Re: Aleja Samochodowa - True Story Autor: ~ktoś [37.248.153.*]
    Dnia 2019-02-16 o godz. 14:40 ~musaszi napisał(a):
    > Ojej ojej ojej straszne!

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • Re: Aleja Samochodowa - True Story Autor: ~Znawca [94.254.220.*]
    Ten kruchy to gość! Na alei przewidział spadki, ale i tak na haku na cigames zawisł:) niech się troszczy o siebie, taki to samarytanin
  • Re: Aleja Samochodowa - True Story Autor: ~musaszi [31.182.152.*]
    Poza tym co to za zawiść że ludziom wycena akcji spada. Jak można się cieszyć z cudzego nieszczęścia! Zamiast odrobina współczucia i pocieszenia. Karma wraca.
  • Re: Aleja Samochodowa - True Story Autor: ~bill [188.147.105.*]
    właśnie tak, karma wraca do towarzystwa alejowego, rady były, współczucie było i nic nie pomagało, teraz zostaje już tylko mieć z was beke

Dnia 2019-02-16 o godz. 16:48 ~musaszi napisał(a):
    > Poza tym co to za zawiść że ludziom wycena akcji spada. Jak można się cieszyć z cudzego nieszczęścia! Zamiast odrobina współczucia i pocieszenia. Karma wraca.

• Re: Aleja Samochodowa - True Story Autor: ~bill [188.147.105.*]
    Ale tu frustracja. Ale paczcie jakie dziś tko jakie wzrosty! Aleja znów będzie wielka xD
  • Re: Aleja Samochodowa - True Story Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    o tym pisałem:

link
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.