Rok temu tak "jechano" ze mną za prawdę i obawy o... super wyniki i kontrakty. Blokowano mi bloga, bo pisałem o opiniach wkurzonych klientów. I gdzie jest teraz kurs spółki?
niektórym tu nie przetłumaczysz inni to płatni i do tego chamscy naganiacze. A może i frajerzy którym nikt za to naganianie nie płaci dlatego tacy sfrustrowani? trzeba ostrzegać nowych chociaż.. wygląda na to że już nie będzie takiej potrzeby :) ja całe szczęście wywaliłem prawie rok temu kierowany własną intuicją ale też ostrzeżeniami i tematami poruszanymi na forum
Dnia 2019-02-16 o godz. 07:46 ~bill napisał(a): > niektórym tu nie przetłumaczysz inni to płatni i do tego chamscy naganiacze. A może i frajerzy którym nikt za to naganianie nie płaci dlatego tacy sfrustrowani? > trzeba ostrzegać nowych chociaż.. wygląda na to że już nie będzie takiej potrzeby :) > ja całe szczęście wywaliłem prawie rok temu kierowany własną intuicją ale też ostrzeżeniami i tematami poruszanymi na forum
WIĘC PAPA do NIEZOBACZENIA( raczej do nie poczytania a do ew.zobaczenia jedynie w sądzie)
Dnia 2019-02-16 o godz. 07:46 ~bill napisał(a): > niektórym tu nie przetłumaczysz inni to płatni i do tego chamscy naganiacze. A może i frajerzy którym nikt za to naganianie nie płaci dlatego tacy sfrustrowani? > trzeba ostrzegać nowych chociaż.. wygląda na to że już nie będzie takiej potrzeby :) > ja całe szczęście wywaliłem prawie rok temu kierowany własną intuicją ale też ostrzeżeniami i tematami poruszanymi na forum
NORMALNIE PO ŚMIERCI PÓJDZIESZ PROSTO DO NIEBA ZA SWOJA BEZINTERESOWNOŚĆ
Poza tym co to za zawiść że ludziom wycena akcji spada. Jak można się cieszyć z cudzego nieszczęścia! Zamiast odrobina współczucia i pocieszenia. Karma wraca.
właśnie tak, karma wraca do towarzystwa alejowego, rady były, współczucie było i nic nie pomagało, teraz zostaje już tylko mieć z was beke
Dnia 2019-02-16 o godz. 16:48 ~musaszi napisał(a): > Poza tym co to za zawiść że ludziom wycena akcji spada. Jak można się cieszyć z cudzego nieszczęścia! Zamiast odrobina współczucia i pocieszenia. Karma wraca.