W czwartym kwartale 2018 roku Fluid S.A. prowadził dalsze prace nad adaptacją linii technologicznej,które symulować będą pracę zakontraktowanych w trzecim kwartale 2018 roku kontraktów w Indonezji, między innymi na bazie wysłanej przez Kontrahentów biomasy z Indonezji
"które będą symulować pracę" - to jest kwintesencja działań Fluidu. Kłamanie, symulowanie i wieszanie na hakach drobnych. Brzuch mnie nadal boli ze śmiechu :)
Dnia 2019-02-15 o godz. 11:43 ~kabanos napisał(a): > tygrys_myszowaty - jestem ciekaw twojego komentarza, na temat otwartego przyznania się co do działalności Fluidu?
A co tu komentować? Fun to był wtedy, kiedy starszy Pan walczył - i wspinał się na wyżyny swojej kreatywności w takim przyrządzaniu raportów, aby każdy leszcz mógł wykazać się umiejętnością czytania między wierszami i dośpiewać sobie, jaka to wspaniała zapowiedź świetlanej przyszłości która nastąpi już zaraz, za chwilę. Teraz wygląda to tak, jakby z Jasia uchodziło powietrze ... W księgach, od czasu zamknięcia raportu rocznego za 2017, praktycznie zero inwencji - tak jakby nikomu nie zależało na przypudrowaniu trupa. O sprzedawaniu licencji po milionie sztuka ani mru mru, w temacie węgla aktywnego zero aktywności, a ostatnich informacji że coś próbują grzebać w reaktorach nie pamiętają nawet najstarsi górale. Po mojemu - powoli strugają patyk, na który przyjdzie zamknąć tą budę.
Ta symulacja to dobra definicja Fluida. Tu zawsze symulowano kontrakty, licencje i zyski. Nie symulowano jednego - uwęglania waszej kasy i bryzgania was brązowizną po policzkach.