Wiadomo dlaczego sprzedawali kolejna strata, nawet zyski z familiady nie pokrywaja strat. Wynik porazka rok 2017 i 2018 strata 3mln nie realna do odrobienia. Odsetki zjadaja zyski roczne 500tys odsetek. Jezeli nie pokaza sensownego zysku w I kwartale to spolka bedzie tylko generowac straty jak bylo z programami tv. Spolka zadluzona po uszy nawet na odsetki nie zarabiaja rocznie ,a nie wiadmo czy wogole splacaja kredyt. zeby mniej placic odsetek. Przy takiej ilosci akcji spolka warta 26mln i takich wynikach to kpina.
To czekamy teraz do Maja na wyniki za I kwartal. Wyniki musza byc 750 tys kwartalnie zeby pokryc straty z dwoch lat juz. Moze uda sie to Prezesowi jezeli wplywy z reklam beda taki duze, a ogladalnosc bedzie rosla.
RK Productions jest z Gdanska , tratata tez jestes Gdanska( czy sie myle ) , wiec mozesz miec powiazania z Prezesem albo podajesz sie za niego pod nikiem chyba ze to duzy zbieg okolicznosci.
PGNiG ma np obszar Bydgoszczy przypisany dla Gdańska, więc może UPC też i to co sprawdzasz pokazuje Ci Gdańsk, ale wrzuć do google i zobacz pierwszy z brzegu link. Zakładam że nie jesteś tak głupi żeby celowo kłamać przy tak banalnej rzeczy do sprawdzenia, tylko zwyczajnie nie umiesz jej sprawdzić
To Przepraszam ze sie pomylilem wpisalem jakies program co szukania i pokazal mi widocznie co innego, mi tez pokazywal zle, a juz nie szukalem potem dalej jak napisales ze Bydgoszcz.
Jak już się wyjaśniło to zamiast narzekać tak bardzo na spółkę zobacz jak ładnie prezes obciął koszty na różnych rzeczach. To na prawdę oszczędny człowiek. Myślę także że wcześniej niż raport za q1 pojawi się kolejny wynik oglądalności. Nawet jeśli nie robią badań na bieżąco to na pewno zweryfikują oglądalność tvgry w esporcie jak najszybciej
tvgry bylo dobrym pomyslem wprowadzic do ramowki. Szkoda ze nie mam e-sportu u siebie mam tylko CP a tam maja swoj program o grach. Tak jak pisalem wczesniej odsetki roczne sa duze 500tys.
To bardzo dobry raport, w każdym razie lepszy niż poprzedni. A pamiętajmy, że jeszcze nie ma tu branych zysków z reklam.
Zdecydowanie jeszcze trzeba poczekać na kolejne info odnośnie oglądalności i raport za I kwartał 2019. Myślę, że ten rok będzie przełomowy dla tej spółki, więc cierpliwie trzeba czekać, ewentualnie dokupić jeszcze tanie akcje.
Nie wiadomo czy nie dodadzą. Mają też chyba coś takiego jak polsat film a na pewno mają programy o filmach. Zresztą jest miejsce na rynku na więcej niż jedną telewizję o grach. Jest wiele tytułów gier i wielu ich miłośników. Jeden kanał może mieć CSa a drugi WoWa i nie będą ze sobą konkurowały bo miłośników CSa nie obchodzi WoW i odwrotnie. To nie jest mam talent kontra must be the music.