• Popychacz ustawiony Autor: ~boss [31.0.43.*]
    Chcą upchnąć jak najwiecej przed tragicznym raportem
  • Re: Popychacz ustawiony Autor: ~Gordon [178.43.43.*]
    A ty tak bezinteresownie siedzisz na tak złej spółce hahahaha jakoś to nie był popychacz jakiś zniecierpliwiony dał mu tyle ile chciał :)
  • Re: Popychacz ustawiony Autor: ~src [88.156.133.*]
    Ty za to siedzisz bezinteresownie, tak? Bierz papier po 52 bo ostatnie sztuki
  • Re: Popychacz ustawiony Autor: ~Gordon [178.43.43.*]
    Czlowieku ty udajesz czy serio masz coś z głową? Ja siedzę bo mam akcje, a ty siedzisz nie masz akcji i piszesz jak to źle hahahaha zero logiki u ciebie zero.

PS. Jak tam plg po super raporcie hahahahahaahahah zero obrotu, zero naiwnych :) niedługo witasz tam 20gr....
  • Re: Popychacz ustawiony Autor: ~src [88.156.133.*]
    Mam plg i się nie martwię bo tam jest realny biznes, który się rozwija i zarabia na siebie. Martw się tu bo ciężko biznesik idzie.
    Tak mam problem z głową. Inwesztukę w spółki które mają przychody
  • Re: Popychacz ustawiony Autor: ~Paweł [188.146.224.*]
    Koszyczek mu zapełnili tyle ile chciał i uciekł pewnie niedługo jakieś wybicie więc się przygotował zobaczmy za jakiś czas a tym czasem zjazd 50 musi być później z tych poziomow nastąpi wybicie
  • Re: Popychacz ustawiony Autor: ~Gitmen [46.76.177.*]
    Bardziej bym powiedział , że zwinął koszyczek jak tylko zobaczył , że wrzucają
  • Re: Popychacz ustawiony Autor: ~Gordon [46.134.117.*]
    Co ci da ten biznes, który nie daje wzrostu kursu akcji, a na tym się zarabia, ale widzę jeszcze o tym nie wiesz hahahahah do tego takie coś co robi plg można skopiować bardzo szybko :) zobaczysz w tym roku co te ciężkie biznesy zrobia na naszej giełdzie :)
[x]
COREY -2,75% 0,21 2026-05-06 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.