• Wzrost Autor: ~Wan [83.20.243.*]
    Kurs ładną świecą podjechał do poziomu 25,5 i spodziewam się w najbliższym czasie kontynuacji trendu, ponieważ po informacji że wstępna wielkość przychodów ze sprzedaży netto w styczniu wzrosła o 27% r/r. Uważam że w raporcie rocznym który zostanie opublikowany 28 marca możemy spodziewać się pozytywnych wyników pod które teraz może mieć paliwo do kolejnych wzrostów.
  • Re: Wzrost Autor: ~Żółtodziób [37.47.45.*]
    No i po 27 zł puściłem a za 19.40 zebrałem
  • Re: Wzrost Autor: ~gratuluje [77.252.99.*]
    Gratuluje sprzedaży po 27 zł. Jednak to głupie posuniecie bo w przeciagu kilku miesiecy akcje te będą warte minimum 35 zł, ale sądzę że jeszcze więcej. Za mniej niz 35 nie sprzedam mojego pakietu ;) Pozdro
  • Re: Wzrost Autor: ~Żółtodziób [5.184.55.*]
    Chytry traci dwa razy, na pakiecie jestem 7600 do przodu, mogę znów wejść ale po 24 :)
  • Re: Wzrost Autor: ~Szaman [37.47.46.*]
    No i żem prawdę pedzioł a co po 27-28 nie chciały puścić to se niech w brodę pluju, jak powiedzioł tak i jest amen
  • Re: Wzrost Autor: ~paranormal [185.67.9.*]
    bo jestes drobnym nowicjuszem , dopiero w pół drogi jesteśmy zawsze ludzie tak robią a zarabiaja ci co robią inaczej . a jest ich garstka
  • Re: Wzrost Autor: ~Wan [83.20.243.*]
    Jak coś rośnie przy ładnych obrotach i nie ma sygnałów negatywnych więc po co? łapanie szczytów na chybił?
  • Re: Wzrost Autor: ~Szaman [37.47.47.*]
    Dziś na otwarciu 26,5 później zejście do 25 i parę dni wahnieć 50 gr w dół w górę, a 30 zł to może i tak ale na koniec roku pod warunkiem że gospodarka nie tąpnie bo na dzień dzisiejszy jest na krawędzi
  • Re: Wzrost Autor: ~Wzrosty [77.252.99.*]
    Jakoś nie widzę żeby chciało schodzić do 25 :D
  • Re: Wzrost Autor: ~Nop [5.173.184.*]
    Ja bardzo dobrze pamiętam kurs 50 zł i tam zmierza OPN. Mamy ciągły wzrost obrotów i zysków... Jeśli "zaskoczy" jeszcze jeden rynek w Europie to będziemy patrzeć na 100 zł.
  • Re: Wzrost Autor: ~Szaman [37.47.47.*]
    Jasne naganiaczu
  • Re: Wzrost Autor: ~Lemaza [37.7.193.*]
    KONIEC! Ewakuacja!
  • Re: Wzrost Autor: ~Wzrost [77.252.99.*]
    Łeb masz jak EWAKUACJA! Ewidentnie ktoś obniża kurs, żeby skupować akcje :p Jesli tego nie widzicie i sprzedacie akcje to juz wasz problem
  • Re: Wzrost Autor: ~stefan [37.190.136.*]
    łobrota nima???
  • Re: Wzrost Autor: ~LemazA [37.7.193.*]
    Ja swoje trzymam. Nie wychodzę z papieru ze strata. Sprzedawać!
  • Re: Wzrost Autor: ~Lemaza [77.112.56.*]
    Usredniałem. Czekam na wzrosty.
  • Re: Wzrost Autor: ~Nop [31.182.199.*]
    Nie naganiałem i nie naganiam. Po prostu uważam, że przebicie szczytów w okolicach 50 zł jest jak najbardziej w zasięgu rozpoczynającego się trendu.
    Co nerwowi oddali swoje papiery, może przesiedli się na bardziej ich zdaniem perspektywicznie walory, a my co czekamy? Tu dynamika też może być jeszcze duża?

Jak dla mnie osoba która teraz sprzedaję akcje po PKC jest dawcą akcji, dziś jednego takiego mieliśmy stąd taki chwilowy spadek ceny akcji. Dziś wrócimy do odpowiedniego poziomu ;)
  • Re: Wzrost Autor: ~Szaman [37.47.45.*]
    O no i prawie zeszło :)
  • Re: Wzrost Autor: ~Żółtodziób [37.47.45.*]
    A teraz za 25 znów nabyłem, jako drobny nowicjusz rekomenduje kupuj :) a teraz mogę poczekać na 30 :)
  • Re: Wzrost Autor: ~Taniocha [77.252.99.*]
    Kto teraz akcji nie kupuje, pod koniec tygodnia pożałuje :D
  • Re: Wzrost Autor: ~mocne_kupuj [77.252.99.*]
    https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/OPONEO-PL
  • Re: Wzrost Autor: ~Raport [77.252.99.*]
    Trzeba brać akcje póki są tanie, po raporcie tanie nie będą ;)
  • Re: Wzrost Autor: ~Le [37.248.163.*]
    Trup. Nic tu się nie dzieje.
    Wszyscy czekamy na raport, tu się bardzo dużo będzie działo, ale jak liczysz na szybkie kółeczko to wyjdź z tej spółki,

tu będą stabilne wzrosty. Fundusze się o to postarają
  • Re: Wzrost Autor: ~Góra [77.252.99.*]
    Ładnie rośnie!
    Zaraz będzie jeszcze ładniej rosło :D Bardzo dobry raport sprzedażowy!
    Wyniki za 2018 bardzo dobre, ale wygląda na to że wyniki za 2019 rok będą dużo lepsze!
    W przyszłym tygodniu 35 zł to pewniak, możliwe nawet i 40 zł :D

dokupiłem kolejny pakiecik i patrze jak ładnie rośnie ;)
  • Re: Wzrost Autor: ~Żółtodziób [5.184.29.*]
    Nie szalej ja ustawiłem cześć pakieciki po 34,50 i myślę że w tym tygodniu sprzedam by później odkupić po 32 :)
    Sam się nie spodziewałem że tak szybko sprzedam :) ale odkupiłem po 32.50 nie można być zachlannym
    Sprzedałeś 10 czy 27 akcji na 34,50?

Przy takim wzroście 40 zł na koniec tygodnia jest bardzo realne

Sprzedałem 200 po 34,50 a odkupiłem po 32,50 i 33, nie jestem grubasem ale wytrwałym ciułaczem i nie wstydzę się tego
    to coś trochę smiemiasz, bo nie było takiej transakcji ( 200 akcji po 34,50 ),

albo mój makler mnie okłamuje :D

nie myśle ze takie sprzedawanie nie jest złe, ja po prostu boje się sprzedać taniej akcje niż je wyceniam, bo mogę ich pozniej nie odkupic :p tym bardziej ze nie zalezy mi na szybkiej sprzedazy, dywidenda w zasięgu kilku miesięcy i do tego czasu kurs jeszcze łądnie podskoczy
    Nie ma co się na dywidendę napalać, śmieszne grosze, a krótkie podbitki mamy na tym papierze co chwile, ja jeszcze się pobawię do 43-45 zł i nie widzę sensu tu dłużej siedzieć, w okolicach czerwca przeskoczę na Bogdankę, prawie już dobija do dna więc musi rosnąć pod koniec roku może wrócę
    Powodzenia
    Ładnie kurs poszybował, a ja dalej trzymam akcje, Jak coś rośnie to po co sprzedawać jak nie ma negatywnych sygnałów. Łapać dołki na innych walorach - ?
  • Re: Wzrost Autor: ~Góra [77.252.99.*]
    Kto tak tanio sprzedaje akcje?

Jak dla mnie to zagrywka pod raport za pierwszy kwartał 2019 roku. Teraz sprzedaż akcji jest bezsensowna.
[x]
OPONEO.PL 1,40% 87,20 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.