Kurs ładną świecą podjechał do poziomu 25,5 i spodziewam się w najbliższym czasie kontynuacji trendu, ponieważ po informacji że wstępna wielkość przychodów ze sprzedaży netto w styczniu wzrosła o 27% r/r. Uważam że w raporcie rocznym który zostanie opublikowany 28 marca możemy spodziewać się pozytywnych wyników pod które teraz może mieć paliwo do kolejnych wzrostów.
Gratuluje sprzedaży po 27 zł. Jednak to głupie posuniecie bo w przeciagu kilku miesiecy akcje te będą warte minimum 35 zł, ale sądzę że jeszcze więcej. Za mniej niz 35 nie sprzedam mojego pakietu ;) Pozdro
Dziś na otwarciu 26,5 później zejście do 25 i parę dni wahnieć 50 gr w dół w górę, a 30 zł to może i tak ale na koniec roku pod warunkiem że gospodarka nie tąpnie bo na dzień dzisiejszy jest na krawędzi
Ja bardzo dobrze pamiętam kurs 50 zł i tam zmierza OPN. Mamy ciągły wzrost obrotów i zysków... Jeśli "zaskoczy" jeszcze jeden rynek w Europie to będziemy patrzeć na 100 zł.
Co nerwowi oddali swoje papiery, może przesiedli się na bardziej ich zdaniem perspektywicznie walory, a my co czekamy? Tu dynamika też może być jeszcze duża?
Jak dla mnie osoba która teraz sprzedaję akcje po PKC jest dawcą akcji, dziś jednego takiego mieliśmy stąd taki chwilowy spadek ceny akcji. Dziś wrócimy do odpowiedniego poziomu ;)
to coś trochę smiemiasz, bo nie było takiej transakcji ( 200 akcji po 34,50 ),
albo mój makler mnie okłamuje :D
nie myśle ze takie sprzedawanie nie jest złe, ja po prostu boje się sprzedać taniej akcje niż je wyceniam, bo mogę ich pozniej nie odkupic :p tym bardziej ze nie zalezy mi na szybkiej sprzedazy, dywidenda w zasięgu kilku miesięcy i do tego czasu kurs jeszcze łądnie podskoczy
Nie ma co się na dywidendę napalać, śmieszne grosze, a krótkie podbitki mamy na tym papierze co chwile, ja jeszcze się pobawię do 43-45 zł i nie widzę sensu tu dłużej siedzieć, w okolicach czerwca przeskoczę na Bogdankę, prawie już dobija do dna więc musi rosnąć pod koniec roku może wrócę
Ładnie kurs poszybował, a ja dalej trzymam akcje, Jak coś rośnie to po co sprzedawać jak nie ma negatywnych sygnałów. Łapać dołki na innych walorach - ?