Oj Alek , czyli oddałeś papier , a ja się zastanawiam kto tyle tyś opyla , chyba jakiś desperat Twoja sprawa , jeśli to uratuje Ci życie to sprzedawaj ja poczekam na raport lub bądź na upadek
Dzisiaj wartość księgowa jest 4,5 razy wyższa , pożyjemy zobaczymy po tej cenie warto dokupić i przejąć spółkę , ale główny akcjonariat nie sprzedaje tzn niema żadnej informacji
Toż to już poniżej 1.5mln kapitalizacji i za tyle sprzedajcie firmę. Brawo inwestorzy:) ja już wolałbym w błoto wyrzucić akcję niż za tyle komuś oddawać.
Aleja to firma wydmuszka.Ich siedzibą to mieszkanko-lokal w bloku w W-wie.Siedzi tam cwany gostek ,który przy zamówieniach do 1000zł inkasuje kasę i przesyła zły towar licząc słusznie że klient pogodzi się ze stratą i oszustwem.
Nie wiem ilu oni już nabrali ludzi.
Ja się bronię. Sprawa w sądzie.
Weź z tym blokiem to przesadzasz już , znaczy to że nawet na google nie chciało ci się obejrzec budynku. żenada Jasne że jesli oszukali kogos to ma prawo dochodzic swoich praw. Ja również tak zrobię
Ciekaw jestem jaki jeszcze następny drastyczny krok podejmie zarząd Druga kwestia czy działalność jest powoli przerzucana na East trade ? i czy w żwiazku z tym dążą do położenia całkowicie firmy? Czy niedługo nastepnym krokiem bedzie ogłoszenie upadłości?
co o tym sądzicie? Ja myślę że sa zdolni do wszystkiego, moga doprowadzić firme prawie do upadku a równie dobrze potem szybko wszystko odbudować, nagle znajda sie pieniadze z pożyczek i kontrachneci zapłaca, rozwój sprzedaży na zachód itp i znowu powróca raporty miesieczne i znowu zrobi sie swietlana spółka która wszystkie raporty podaje w terminie
Czy będzie upadek tej spółki tego nie wiemy jednak zauważam że główny nie sprzedaje akcji . Jakie jeszcze infa bedą podawać , tego też nie wiemy . Zainwestowałem w tą spółkę i już ponad dwa lata ha ha jak to mówią nadzieja umiera ostatnia . Jeszcze poczekam , a jak znajdę chętnych to przejmę ile się da . Pisanie o siedzibie w bloku to jakieś pier dy osób które nawet Google maps nie odpaliły , zresztą przy internetowej sprzedaży to niema znaczenia .
Ja radzę zapomnieć o tej pseudo spółce. Jeżeli ktoś ma stratę do 50% ma wielką szansę odrobić to na GNB.Siedzenie tu i życie nierealnych nadziejami to przejaw dziecinady.Na giełdzie jest kilka doskonałych uczciwych firm które dają szansę na sowity zarobek.
Po co siedzieć w bagnie.Trzeba zerwać z sentymentem i podjąć męska decyzję.
Dnia 2019-02-12 o godz. 16:36 ~Niko_Kipas napisał(a): > Stopek jest przed mocnym odpałem
nikuś, stopek juz odpala od wielu m-cy i dalej odpalić nie może.Musiałeś tam stracić wiele kasy,że tak naganiasz i szukasz naiwnych,którzy odbiorą twoje akcje.Normalka,chcesz odzyskać choć kilka procent utopionej kasy))).Prawda jest taka,że tu wesoło nie jest i zarząd gra w coś( domyslam sie o co chodzi) ale tu chociaz prowadza jakąś działalność a na stopku wynyślaja kolejne urządzenie do walenia konia, choć kto wie może tobie sie przyda:))))))))))))))
Jestes jak inni z als. Akcjonariuszy alei mozna porownac do tych kobiet w bialych kozaczkach ponad kolana... nie ta epoka :D
Stopek dopiero sie rodzi a als juz umiera
Jedynie co to zastanawiające jest to że cała zgraja ciągle tu nadaje. W jakim celu? Nawet jeśli ktoś wychodzi z papiera to najpewno nie pójdzie wam na stopka, możecie pomarzyć