• Raport Autor: ~Eszkebareszke [46.134.37.*]
    Czyli jednak bedzie na czas :

http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/32469849,glg-pharma-sa-4-2019-harmonogram-publikacji-raportow-okresowych-w-2019-roku-korekta

Ciekawe co napisza odnosnie sytuacji z zeszlego roku i jakie maja plany na przyszlosc ....
  • Re: Raport Autor: ~Sympatyk [5.173.184.*]
    Dnia 2019-02-09 o godz. 00:09 ~Eszkebareszke napisał(a):
    > Czyli jednak bedzie na czas :
    > >
    > > http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/32469849,glg-pharma-sa-4-2019-harmonogram-publikacji-raportow-okresowych-w-2019-roku-korekta
    > >
    > >
    > > Ciekawe co napisza odnosnie sytuacji z zeszlego roku i jakie maja plany na przyszlosc ....

To świadczy, że nie jest tak źle. Przed nami nformacje o WZA, o dofinansowaniu i podjęciu kontynuacji badań, a potem tylko do przodu.

pozdro.
  • Re: Raport Autor: ~Eszkebareszke [46.134.37.*]
    Taka mam nadzieje, pewnie jak wiekszosc osob, ktore tutaj cos zainwestowaly. Wstrzymajmy sie z tym do raportu, widac ze nie planuja sie poddac i to jest najwazniejsze. Kiedy powolanie nowego prezesa, kiedy ureguluja zalegle platnosci i co najwazniejsze, kto bedzie prowadzil dalsze badania nad czasteczka GLG. Czy bedzie to firma z zew. czy sami sie tym zajma??
  • Re: Raport Autor: ~Bo [79.185.207.*]
    Czas pokaże ale biorąc pod uwagę komunikaty z ostatnich 6 m-cy kalendarz publikacji raportów na 2019 brzmi optymistycznie
  • Re: Raport Autor: ~Slim [188.146.232.*]
    Na szczęście mam część w getinie i pure biologics, tu jak widać nawet nie może napisać 4 zdań raportu bez pomyłki.....co żenada, to jak z amerykańskimi autami, podobne niechlujstwo
    Duzo kapitalu z rynku przeszlo na Getin, Ideabank, Getinnoble, ale w koncu ta sielanka sie skonczy i beda musieli ulokowac swoje pieniadze gdzie indziej. Nie wiem ile czasu bedziemy sie tu kisic i co z tego wyniknie, ale przynajmniej nie zawiesza notowan. Kto podpisze raport? Prezesa nie ma a vice w USA
  • Re: Raport Autor: ~Slim [188.147.1.*]
    Masz rację, siedzę też w pure biologics i w piątek nagle obrót 100 tyś, chyba kapitał wraca, ja zrobiłem w majty przy 53 groszach zamiast trzymać dalej, cóż giełda, zawsze jest odwrotnie niż zakładasz
    Pure biologics tez bardzo ciekawa spolka z niska kapitalizacja. Mam w obsereowoanych, ale poczekam na emisje bo chca w ten sposob pozyskac brakujace 9mln. Nie wiadomo czy nie bedzie jeszcze taniej... Na pewno jak Glg ruszy to rozdziele troche kapital, na ta chwile siedze i obserwuje. Mialem dwie okazje do wyjscia i sie nie zdecydowalem. Poki co byla najgorsza decyzja jaka podjalem inwestujac na GPW. Zobaczymy co przyniesie ten rok.
  • Re: Raport Autor: ~Slim [188.147.1.*]
    No ja straciłem na glg 3 lata..... A co do pure, to był artykuł, z resztą napisałem to na forum pure'a , ze prezes nie wyklucza współpracy już na tym etapie z kimś dużym, ja tam posiedzę znów 3 lata, jakby nie było 70 mln dotacji i jeszcze z 2 mln rocznie dochodu z badań na zlecenie
  • Re: Raport Autor: ~Enigma [77.253.82.*]
    Od poniedziałku ruszamy w górę :)
  • Re: Raport Autor: ~Eszkebareszke [5.173.232.*]
    Jestem ciekaw czy wplynie to jakos pozytywnie na kurs.
  • Re: Raport Autor: ~Bo [188.146.166.*]
    Z kresek wyglada na chwile przed wybiciem
  • Re: Raport Autor: ~Slim [188.146.195.*]
    Ha ha ha
  • Re: Raport Autor: ~Slim [188.146.195.*]
    Pacjent na kroplówce, gdyby nie podbijanie od miesiąca na koniec sesji miałbyś 0,4 tu nie będzie dobrze dlugo, 10 mln dofinansowania, żadnej kasy swojej, do tego 3 mln długu, czas spojrzeć prawdzie w oczy, nawet jak skoczy kiedyś na 1,30 to będzie sukces.... zero wiarygodnosci, znienacka po dobrym infie może wyskoczyc złe
    Dnia 2019-02-11 o godz. 20:36 ~Slim napisał(a):
    > Pacjent na kroplówce, gdyby nie podbijanie od miesiąca na koniec sesji miałbyś 0,4 tu nie będzie dobrze dlugo, 10 mln dofinansowania, żadnej kasy swojej, do tego 3 mln długu, czas spojrzeć prawdzie w oczy, nawet jak skoczy kiedyś na 1,30 to będzie sukces.... zero wiarygodnosci, znienacka po dobrym infie może wyskoczyc złe

Zastanów się co piszesz, bo sam sobie przeczysz.
    Chyba, że masz zamiar odnowić portfel i odkupić taniej.
    Dobrze wiesz, że są to przejściowe trudności i że Gabriel nie zrezygnuje z doprowadzenia badań do końca. Tutaj są za duże pieniądze do zarobienia.A jak to zrobi, to i o tym się dowiemy z przyszłych informacji.
    Narzekasz że siedzisz w GLG już 4-ry lata. Ja też tutaj siedzę od przejęcia M-10.
    Doszła cena akcji do 7 zł, trzeba było część sprzedać i ponownie odkupić n.p. po 0,78 gr.
    Wtedy nie miał byś problemu, bo zaiwestowałbyś zarobione.
    Zresztą nawet ci co kupili po 7 zł kiedyś jeszcze zarobią.

pozdro
  • Re: Raport Autor: ~Bo [188.146.166.*]
    No jak na dłoni widać ciszę przed burza
  • Re: Raport Autor: ~Slim [188.146.224.*]
    Mam trochę ale większość już w pure I trochę w getinie skupionym po 0,34. Mam tu trochę ale chyba z sentymentu, co nie znaczy że nie uważam ich za partaczy, pure 70 mln z ncbir a nie 10 przy wekslu, ale daj boże niech rośnie, mam tu 10000 szt
  • Re: Raport Autor: ~wer [188.146.47.*]
    Stare wiarusy:) przy tej śmieciowej cenie to w zasadzie i tak już wszystko jedno. Może coś jeszcze z tego będzie.
  • Re: Raport Autor: ~Bo [188.146.12.*]
    No dokładnie to staram sie uświadomić slimowi od paru miesięcy :) pozdrowienia
  • Re: Raport Autor: ~Eszkebareszke [89.11.216.*]
    Zobaczymy jutro co wysmaruja w raporcie ...
  • Re: Raport Autor: ~Slim [188.146.224.*]
    Nic, bo nigdy w raporcie nie ma niczego, poza tym co było, chyba że wyniki finansowe się pogorszyly jeszcze bardziej, bo nie było wplywow z ncbir
    Zobaczymy, moze przedstawia jakies opcje na dalszy rozwoj, wyjasnia co spowodowalo przerwanie badan. Czy byl to tylko i wylacznie brak gotowki a moze cos wiecej? Poki co cisza...
  • Re: Raport Autor: ~Qlimax177 [5.173.232.*]
    Ale z was naiwniacy .... Miłego dnia pozdro dla sympatyka :)
    Dnia 2019-02-14 o godz. 15:57 ~Qlimax177 napisał(a):
    > Ale z was naiwniacy .... Miłego dnia pozdro dla sympatyka :)

Dziekuję. Do zobaczenia za kilka miesięcy. Miłego dnia.
    Pozdro.
    Korzystaja chyba z Chinskiego kalendarza :)
    Nie chcę prorokować, ale mam obawy że nie będzie raportu. Może w innym terminie. Do tej pory podawali zgodnie z terminem .No raz zdarzyło im się opóźnienie.
    Chyba, że był wysłany do podpisu do stanów i jeszcze nie dotarł z powrotem.
    Obym nie miał racji, bo jak nie będzie raportu to wisimy.

pozdro.
  • Re: Raport Autor: ~Slim [188.147.41.*]
    Mówiłem że tu złe Inga są wpisane w DNA firmy, a 2 lata było tak dobrze.....aż się wierzyć nie chcę
    Spoko, tu jeszcze wszystko moze sie zmienic, dopoki pilka w grze ....
  • Re: Raport Autor: ~Slim [188.147.41.*]
    No tak, ale ogólnie wrażenie jest dramatyczne, chyba że to gra z ich strony, ale tacy ludzie powinni siedzieć...
    Zgadzam sie, ale tak powaznie kto teraz bedzie sprzedawal. Nowa Emisja byla po ponad 2zl, ostatnio jakis ruch na poziomach 75gr. Tu jest typowy hazard na ta chwile i poki co nie zanosi sie na poprawe. Troche martwi to opoznienie, ale jak ktos juz przed chwila napisal, raport musi podpisac prezes (ktorego nie ma) albo vice, ktory jest w USA.
[x]
GLGPHARMA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.