• POZEW ZBIOROWY Autor: ~GREG [188.137.43.*]
    MOZNA SKŁADAC POZEW ZBIOROWY ZA MANIPULACJE NA AKCJACH
  • Re: POZEW ZBIOROWY Autor: ~amaprawda [46.169.176.*]
    najpierw musi być prawomocny wyrok sądu, że taka manipulacja miała miejsce, a potem rzeczywiście można , trzeba pamietać, że w pierwszej kolejności do majątku przyszłych obwinionych będzie US z karą nałożoną przez sąd, a myślę, że do tego momentu gdzieś te pieniądze ukryją, ale nie wolno rezygnować !!
  • Re: POZEW ZBIOROWY Autor: ~GREG [188.137.43.*]
    I TAK WYGLADA POLSA GIEŁDA WAŁ ZA WAŁEM TAK JAK I RZADY W POLSCE
  • Re: POZEW ZBIOROWY Autor: ~Pier [87.205.50.*]
    Czy wy naprawde jesteście ślepi że na kupnie to tylko podpucha byście się dołączyli Kto kupuje śmiecie na NC pisałem 3 miechy temu brac OPEN ja juz mam ponad 200% zysku a będzie 400% juz niebawem Tu zleci do groszy bo to spółka manipulowana mozna się zainteresowac na będzie kilkanaście gr a nie kilkadziesiąt
  • Re: POZEW ZBIOROWY Autor: ~MoMo [195.177.86.*]
    masz na myśli spólka manipulowana - PRZEZ KOGO? KTo jest w tej Grupie wiadomo? kiedy oskarżenia?
  • Re: POZEW ZBIOROWY Autor: ~big_boy [5.173.184.*]
    grupie udało się zmniejszyć stan posiadania o około 170 tys. akcji FTI Profit, czyli niespełna jedną ósmą tego, co wcześniej kupiono od Minosa ..... czyli zo z resztą ? zabezpieczona nie dopuszczona do obrotu przez te osoby . Więc KNF będzie miało co zabrać i oczywiście jesli prokuratura dopatrzy sie znamion przestępstwa można wtedy składać osobny wniosek tylko chyba na stopie cywilnej o poniesione straty . Sam jestem sporo w plecy i napewno nie tylko Ja więc jak ktoś coś to sie przyłącze .
  • Re: POZEW ZBIOROWY Autor: ~samaprawda [46.169.176.*]
    powtórzę jeszcze raz, Wasze widzimisię o manipulacji czy też tego rachitycznego tworu kunufu na nic się zdadzą, musi być w pierwszej kolejności prawomocny wyrok sądu skazujący za manipulacje, a wtedy droga otwarta !!!
[x]
DITIX 0,00% 0,21 2026-04-15 13:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.