najpierw musi być prawomocny wyrok sądu, że taka manipulacja miała miejsce, a potem rzeczywiście można , trzeba pamietać, że w pierwszej kolejności do majątku przyszłych obwinionych będzie US z karą nałożoną przez sąd, a myślę, że do tego momentu gdzieś te pieniądze ukryją, ale nie wolno rezygnować !!
Czy wy naprawde jesteście ślepi że na kupnie to tylko podpucha byście się dołączyli Kto kupuje śmiecie na NC pisałem 3 miechy temu brac OPEN ja juz mam ponad 200% zysku a będzie 400% juz niebawem Tu zleci do groszy bo to spółka manipulowana mozna się zainteresowac na będzie kilkanaście gr a nie kilkadziesiąt
grupie udało się zmniejszyć stan posiadania o około 170 tys. akcji FTI Profit, czyli niespełna jedną ósmą tego, co wcześniej kupiono od Minosa ..... czyli zo z resztą ? zabezpieczona nie dopuszczona do obrotu przez te osoby . Więc KNF będzie miało co zabrać i oczywiście jesli prokuratura dopatrzy sie znamion przestępstwa można wtedy składać osobny wniosek tylko chyba na stopie cywilnej o poniesione straty . Sam jestem sporo w plecy i napewno nie tylko Ja więc jak ktoś coś to sie przyłącze .
powtórzę jeszcze raz, Wasze widzimisię o manipulacji czy też tego rachitycznego tworu kunufu na nic się zdadzą, musi być w pierwszej kolejności prawomocny wyrok sądu skazujący za manipulacje, a wtedy droga otwarta !!!