zadałem sobie trud i zacząłem szukać nr telefonu do spółki i wiecie co ...albo jest wyłączony albo jakas kancelaria :))))... nie ma kontaktu .. jesli ktoś znajdzie i dodzwoni się jakimś cudem to proszę o info
Na stronie EN - warszawski adres Na stronie PL - lubaczowski (!)
jedyny adres mailowy dostępny w raporcie ir@..... (!) Wniosek rzeczywiście jest złożony, ale... ja już na nic tutaj nie liczę w sumie. Więc teraz może rosnąć ;)
Patrzę na to i żałuję, że stojąc w rozkroku wybrałem tę drogę...
chłopie... nie twoja wina, zes wtopił.. niestety tu się gra znaczonymi kartami... najważnjesze to w porę wyjśc z bagna.. szkoda tylko, ze osoby, które za tym stoją są bezkarne..
Tak. NC to zalegalizowana szulernia. Ciekawi mnie jakbym chcial zawiadomic spolke o przekroczeniu progu to tez sie nie da? Powinno się do KNF napisac ze nie ma możliwości kontaktu ze spolką. Powinni ich natychmiast upomniec.
Powinni ich zawiesić do czasu uzupełnienia braków. Strona nieaktualizowana, nieaktualne dane kontaktowe, na przesyłane mailem zapytania nikt nie odpowiada, brak harmonogramu publikacji raportów okresowych. Jeszcze niech tylko nie przekażą raportu za IV kwartał do 14.02 i będzie zawieszenie. A wtedy niech ich cisną o braki i jak nie dadzą rady to od razu OUT!
Tez pisałem do nich maila...i nic..telefoniu nie znajdziesz, szkoda czasu ...
Ps. Ja juz zgłosiłem zawiadomienie do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa ..innym tez to polecam
Jeśli jesteście Państwo zainteresowani kontaktem z nami w ramach relacji inwestorskich, prosimy o kontakt z Danielem Gąsiorowskim (697 766 668) lub wypełnienie poniższego formularza i przesłania do nas: