• Kupić czy sprzedać? Autor: ~Okoń [83.7.8.*]
    Czy kupić akcję jak było 1.50zl czy sprzedać po 0,24zl takie dylematy tylko małe rybki mają zwane leszczami.
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    Okoń się odezwał mówiąc o małych rybkach
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~maruder [31.182.152.*]
    A jakie to dylematy maja grube ryby? Nie rusza ich jak z 1,5 spada na 20 groni?
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~tak [80.53.213.*]
    Chyba chciał przekazać że na górkach się nie kupuje a na dołkach nie sprzedaje.
    Może. Tylko kiedy jest górka a kiedy dołek. Kto był w stanie określić górkę na 1,5 i dołek na 0,20? Ja kupowałem akcje w przedziale 40-50 groni lata temu to dołek czy górka? A teraz jest górka czy dołek? Spadnie jeszcze czy wzrośnie? Na podstawie danych historycznych każdy może się mądrować. Przyszłości nie zna nikt.
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    Ja pisałem na górce że będzie 30 gr nikt nie słuchał ;)
    Teraz piszę że obecna cena to dalej wyżyna, przyjdzie czas na kolejne spadki wraz z odkrywaniem prawdziwej działalności spółki.
    Każdy swój mózg ma :D
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~Piotr [79.124.107.*]
    Albo wszystkie raportu były sfałszowane albo nie może być aż tak zle firma powinna mieć sporo kasy nie rozumiem
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~Piotr [31.0.71.*]
    I jeżeli zaległości w podatkach są z czerwca 2018 to oni dopiero teraz informują ?
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~maruder [165.225.72.*]
    Niko pas dobrze Ci napisał. Każdy ma swój rozum. Więc on ma taki rozum że w ALS nie zainwestował a siedzi tu i pisze socjalnie dla nas nierozumnych inwestorów.
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~Piotr [31.0.43.*]
    Ok ale może ktoś napisze co myśli o tej sytuacji na aleja a nie cały czas jeden na drugiego
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~hryhgyuujjjtttu4ru [89.73.137.*]
    tak czy siak można umoczyć
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~odpowiadam [83.7.182.*]
    W 2016r. spółka też była po 20gr. nie robiła nic a wręcz robiła by zniechęcić każdego kto posiadał akcje by je oddał. Słupki na pewno skupowały akcje lecz wolumeny były bardzo małe. Robili wszytko by zniechęcić... dziś mamy podobną sytuacje lecz Spółka jest nieco bogatsza... a wyceniana na tym samym poziomie co 3 lata temu. Ryzyko jest ale za 1,5mln można przejąć Spółkę bez niczego. Kapitalizacja dzisiejsza to zaledie pół roku pracy Spółki. Dodatkowo Spółka działa bo sam 2 tyg. temu kupowałem części. i jestem zadowolony, tanio i w miarę dobra jakość. Dziś a kiedyś to kolosalna różnica więc wycena powinna być inna. Pocieszające jest to że czym niższa cena to można więcej kupić i podaż się kiedyś skończy...
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~Daria [5.173.96.*]
    Buahaha popatrz na opinie o aklepie... popaterz na strone aklepu... to poptrzednia era.. prawadwny e commerce. Ta strona pracuje na spolke a nie spelnia mibimum standardow e sklepow... o czy gadka? Mozna wytykac i wytykac a wy sie klepcie po plecach :D
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~strzyga [31.182.152.*]
    Daria daj spokój ta spólka dno. Chodź na stoppointa to przyszłość.
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~Daria [5.173.96.*]
    Perfidasy leja wode i cisna ciemnote, trzeba ostrzegac ludzi przed tym czyms. Kto sie dal okrasc to juz ma po kasie ale nastepnych mozna uswiadamiac co to za spolka, warto
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~Piotr [79.124.107.*]
    Gadanie bez argumentów dziecinada
    Tak naprawdę ważne to teraz jest czy podadzą raport. A jak faktycznie podadzą raport w terminie (co moim zdaniem będzie i tak cudem) to ważne będzie co w tym raporcie podadzą. A to pier.... na forum jest mało ważne
  • Re: Kupić czy sprzedać? Autor: ~bill [188.147.102.*]
    Tu było już bardzo dużo argumentów ale nawet wyłożone na stół nie działają na co poniektórych. Trzeba ostrzegać nowych przed wejściem w tego śmiecia chociaż na razie nie widzę potrzeby. Póki co nikt się tym nie zainteresuje :)

Dnia 2019-02-10 o godz. 08:12 ~Piotr napisał(a):
    > Gadanie bez argumentów dziecinada
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.