Był tutaj Ari, taki sam ignorant jak ty. Ależ on fikał do wszystkich, taki mocny był. Dzisiaj smród tylko po nim pozostał. Ty będziesz następny. No chyba, że zamiast wieńca, te akcje ci włożą do grobu. Tik tak. :D
Był tu taki tellmywhy. Też że mnie kpił . Jak ja kupowałem on się śmiał. Najniżej przy 22gr bo po tyle mam najnizej kupiony pakiet. Teraz mamy 0.5 i kolesia nie ma. Ja jestem i będę przy zetalu. Ciebie nie będzie.
Dnia 2019-02-07 o godz. 15:16 ~src napisał(a): > Był tu taki tellmywhy. Też że mnie kpił . Jak ja kupowałem on się śmiał. Najniżej przy 22gr bo po tyle mam najnizej kupiony pakiet. Teraz mamy 0.5 i kolesia nie ma. Ja jestem i będę przy zetalu. Ciebie nie będzie.
Prześledziłem te wszystkie napisane przez ciebie głupoty i widzę, że od już od ponad roku wspominasz o tej magicznej złotówce. Chyba nie czytują twoich rewelacji.
Patrz kolego na t2p. Najpierw Kosiński (założyciel i główny udziałowiec) wysypal 7 mln akcji w rynek a teraz kolejny udziałowiec zaczyna sypać. T2p wymienilo się akcji z gnv i gnv właśnie zaczyna sypać. Wszystko od Kosy było po 10 gr. A gnv jaka ma cenę nabycia? Nie próbuj nawet tej wydmuszki porównywać z plg. Tu prezes brał w emsiji powyżej ceny rynkowej jak i brał bezposrednio z rynku sporo akcji. Tu mamy przychody, zyski i rozwój. A tam? Takich geniuszy jak Ty
Jakiś komentarz do kursu t2p? Lub ostatnich komunikatów? Xd
Tam wydmuszka wyceniana na prawie 9mln a tu 5 mln. Porównaj raporty kwartalne i pomyśl gdzie będzie rosło. Póki co mamy sezon ogórkowy ale na jesieni będzie ciekawie.