• Kupić? Autor: ~HomHom [5.173.176.*]
    Wszystkie spolki ukr rosna? Ktorą kupic? Agt? Ksg? Moze milk? Sam nie wiem..
  • Re: Kupić? Autor: ~zyx [91.239.197.*]
    Wszystkie ukr spółki powinny dać zarobić a nawięcej moim zdaniemj Milkiland.
  • Re: Kupić? Autor: ~Peppa [94.254.197.*]
    Hrum Hrum ;) ...mówią świnki. i rosną
  • Re: Kupić? Autor: ~HomHom [91.216.160.*]
    agt minus 8
    ksg plus 17
    milk plus 8
    -------------
    wychodzę na plus
    ale dlaczego nie wszystko na ksg? (to przez tych co mówią ze to hazard a dywersyfikacja jest cacy...)
  • Re: Kupić? Autor: ~zyx [91.239.197.*]
    Najlepiej KSG/ MLK po 50 %. A jak w jedną to największy potencjał wzrostu ma moim zdaniem MLK.
  • Re: Kupić? Autor: ~Rolnik [89.70.96.*]
    http://www.ksgagro.com/Po/2019/02/06/according-to-the-results-of-2018/ +6% ilość i + 16% ceny przy świniach. Popyt jakiś mają, na 2019 też już
  • Re: Kupić? Autor: ~bohun [83.27.113.*]
    To dobra wiadomość i dobrze wróży na przyszłość. Ale zawsze jak jest dobre info to leci w dół(wczoraj) Przypadek? nie sądzę
  • Re: Kupić? Autor: ~AgroMan [89.70.96.*]
    Info nie jest z wczoraj.
  • Re: Kupić? Autor: ~Lew [77.170.53.*]
    Nie ma znaczenia to info jak i to co tu piszecie. Próbują skupować jak najniżej , ale nikt nie sprzedaje i wiedza to dlatego delikatnie podnoszą ofertę. Dla mnie pytanie jest jedno: ile maja akcji na słupach , bo może chcą zdjąć firmę z gpw? Ale widać, ze się nie uda, bo strasznie rzeźbią a sprzedawcy nie ma. Tak wiec zalecam spokój i doczekamy się potężnych wzrostów jak czas im się skończy. Myśle , ze zbierają słupy związane z Ukraińcami, ale docelowo firmę przejmą Amerykanie lub Chińczycy. Przypomnę, ze już kiedyś Pan Kasjanow sprzedał jedna firmę P&G, wiec wie jak komunikować się z Amerykańska strona. Ale z Chińczykami tez już rozmawiali odnośnie KSG i wtedy zaczął się przewrót. Teraz oligarchia musi ustalić warunki na jakich cała operacja się odbędzie. Do końca lutego powinni przedstawić projekt uwolnienia rynku ziemi w ichnim parlamencie, ale nie sadze, żeby się udało, bo to wbrew interesom oligarchów. Dlatego wybory prezydenckie wygra ten nowy i pchnie wszystko w pozytywnym dla nas kierunku. To oczywiście dotyczy całego sektora rolniczego i nie tylko, dlatego trwa to latami.Pozostaje czekać, ewentualnie podkupować jak ktoś większy pakiet wystawi. Tak sobie myśle... ale może się mylę. Jednak to samo dzieje się na wszystkich ukraińskich spółkach, widać wyraźnie ze jest skupowane, technicznie bardzo dobrze, na wskaźnikach dywergencje. Pozostaje czekać...
  • Re: Kupić? Autor: ~e-tam [194.242.52.*]
    Dnia 2019-02-07 o godz. 06:28 ~HomHom napisał(a):> Wszystkie spolki ukr rosna? Ktorą kupic? Agt? Ksg? Moze milk? Sam nie wiem..

Wtedy: opublikowano przy kursie:  0,80 zł , zmiana od tamtej pory: 455,00%
    Dziś po dwu latach i czterech miesiącach 4,44
    Za dwa lata i kilka miesięcy cena KSG będzie dwucyfrowa jakieś 15 - 18 pln.

Założymy się?
  • Re: Kupić? Autor: ~Misio [5.173.48.*]
    A ja myślę że to nie będzie trwało dwa lata tylko do końca tego max
  • Re: Kupić? Autor: ~Troll_bez_akcji [217.11.128.*]
    Na giełdzie rządzą emocje, które z racjonalnym myśleniem niewiele mają wspólnego. Więc kto wie? Pewien amerykański portal wycenia fair value po ostatnich wynikach na ponad 50zl/akcja i bardzo przychylnie pisze o spółce jako przyszłościowej. Jeśli trend na surowcach rolnych się utrzyma w tym roku( a pewnie tak będzie) to wszystko możliwe.
[x]
KSGAGRO -0,51% 3,88 2025-12-22 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.