Dnia 2019-02-07 o godz. 18:23 ~beton napisał(a): > Teraz jest ciut lepiej niż wtedy, moim zdaniem. Zamiast egzotycznych odległych włoch, jest swojskie PGNiG.
spokojnie narazie zabawa na malych obrotach wte i wewte 42-54 wybicie oporu 55 da sygnal kupna mocny wsp tez mocne 39gr i chodzi w tym kanale,konsolidacja i tyle narazie
A ty obrońca uciesnionych? Dlaczego kolejny raz uciekles z watkow, gdzie dostałeś niewygodne pytania? I dlaczego kolejny raz zaczynasz pisać to samo co na innych wątkach nie potrafią odpisać? :) i jak tam perełka pl Group? Haahhahh
Nie wiem gdzie nie odpisałem ale chyba wszystkie wątki już tu przemaglowalismy. Reasumując. Spółka t2p jest super. Ludzie ze spółki uczciwie podeszli do tematu emisji drukując sobie po 10 gr, Kosiński sypie Wam jako filantrop, wszystkie komunikowane umowy mają przełożenie w przychodach a że nie ma zysku to taki szczegół. Włochy, Chiny, ABB, pgnig a w 3kw zero przychodów. Weź człowieku nie odnos się do Plg tylko ocen obiektywnie t2p bo to jest wątek tej spółki. Jak za pół roku spółka będzie dalej w tym miejscu a kurs spadnie na 2o gr to przeprosisz za swoje naganianie? Bo ja uczciwie pisze ze kupie jak tylko pojawią się mocne podstawy i nie mam za co przepraszać bo opisuje dotychczasowe działania spółki które są krótkie do opisania. Lipa. Może się to zmieni a może nie. Bierz pkc bo leci wzór na kilka PLN wedle Twoich ziomkow od naganiania.
Widzisz jaki jesteś ograniczony? To co pisze to naganianie? To jak nazwać twoje pisanie? Ja wam zadaje pytania i nieraz pokazuje wasze kłamstwa.. Dodruk za gotowke zły, a za aport cacy? Fajne podejście, ja patrzę, że ładują tu swoją kasę, a swoje akcje zamrazaja, a nie sprzedają, patrzcie GNV. I nie pieprz, że naganiam, bo ja potrafiłem napisać i dobrze i źle, ale dla ciebie jak ktos napisze cokowlwiek dobrze to już nagania hahhha i nadrob lekcje, bo obecnie liczy się rozwijanie uniatowych produktow, a nie zaliczane przychodow i zyskow na prymitywnych dzialalnosciach (pl group) ktore łatwo podrobic i za chwilę może tego nie być...