• Co to za FIXING? Autor: ~Renata [89.229.93.*]
    Może ktoś wyjaśnić o co chodzi? Czemu przez ostatnie dni czegoś takiego nie było a teraz mamy fixing?
    Jakiś widłowy to robi ręcznie, jak jest ryzyko dużych wahań ceny albo ktoś duży chce kupić dużo akcji? O co tutaj chodzi, mógłby ktoś wyjaśnić? Bo nawet jak cena spadała o 20% to nie było czegoś takiego.
  • Re: Co to za FIXING? Autor: ~Renata [89.229.93.*]
    Prosze o odpowiedz. Nikt nie wie nic?
  • Re: Co to za FIXING? Autor: ~kadim [62.148.92.*]
    jaki fixing ? o co chodzi ? mozesz wyjasnic bardziej szczegolowo, bo wydaje mi sie, ze mylisz pojecia.
  • Re: Co to za FIXING? Autor: ~Renata [89.229.93.*]
    W moim serwisie maklerskim pisze - Faza: Fixing. A kurs jest podawany jako TKO, choć transakcje sie odbywaja.

Co to sa k.a za kombinacje. Czy dlatego ze kurs jest dzis wysoko transakcje sa dla wybranych zeby sie oblowili? nie rouzmiem o co chodzi. Gdzie sa jasne zasady tej gieldy prosto opisane? A nie jakas maniana. Fixingi zawieszenia z d.... zaleznie od widzimisie niewiadomo kogo, nikt nic nie wie. Co to kurde jest! W cywilizowanym kraju takie rzeczy !
  • Re: Co to za FIXING? Autor: ~Kajtek [89.174.7.*]
    fixing w bani odbywa się wedle indywidualnych zasad, nikt niestety raczej nie zna odpowiedzi na Twoje pytanie, również jestem zdezorientowany. nie martw się, mi też czasem mi się coś fixuje w bani, ale nie aż tak
  • Re: Co to za FIXING? Autor: ~kadim [62.148.92.*]
    nie potrafie Ci pomóc, ale ze swojej strony obserwuje kurs, arkusz i TKO od ponad pół roku i nie widzę odstępstw od normy.
    Zadzwoń do domu maklerskiego ,wszystko Ci wyjaśnią.
  • Re: Co to za FIXING? Autor: ~olo [89.230.132.*]
    Renata, to musi być błąd po stronie biura maklerskiego. W moim biurze "złotego lwa" był kiedyś taki błąd, że mimo iż wybiła 17:05 to nadal do 17:30 transakcje się odbywały ;) to dopiero był fix
[x]
CFG 0,00% 1,60 2026-07-01 10:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.