Sorki, jak tak z innej beczki. Gallileo czy możliwe namiary na wymianę poglądów? Jestem na rynku od 10 lat ale zawsze dobrze się poradzić kogoś kumatego. Pozdro.
Od stycznia obróciło się dużo akcji i to jest istotne w kontekście zmiany trendu - wymienia się stary akcjonariat z wysoka średnia cena zakupu, a wchodzi nowy a teraz jest bardzo dynamiczny zakup hm oraz sprzedaż ==stabilizacja kursu nastepuje
Akcjonariat to sie wymienil na przestrzeni ostatnich kilku lat (nie od poczatku stycznia), a teraz twardo te akcje trzyma i akumuluje. Mialem okazje sie o tym przekonac jak szukalem po forach ludzi zainteresowanych porozumieniem. Z dziesiatek ludzi ktorzy przesiadywali na forach kilka lat temu teraz trudno znalezc bylo kogokolwiek z Wikaną w portfelu. Po prostu pustynia. W styczniu przed powstaniem porozumienia jak cos szlo to tez glownie w nasze rece. A od porozmienia przemielilo sie raptem 200k czyli 1% dlatego wazam ze papier jest naprawde w silnych rekach w skali duzo wiekszej niz to mozna doczytac ze struktury akcjonariatu
Dzisiejszy obrót 0 (słownie: zero) PLN, wychodzi na to ze 190k które się przewinęło od momentu powstania porozumienia znowu trafiło w silne, cierpliwe rece
jakby ktoś chciał dokupić 20 000 szt, to zapewne cena by wzrosła do 1,50 zł. póki co, brak impulsu do wzrostów. poczekamy na dobre wieści i wtedy .......
A jeśli chciałby sprzedać 20000, to co wówczas. Wszystko wiruje, więc jeśli będziemy patrzeć tylko w jedną stronę, dostaniemy w pewnym momencie w potylicę, a następnie kolejny raz będziemy się zastanawiać dlaczego? za co? co ja takiego zrobiłem, że mnie to spotyka?. A to tylko wynik naszej głupoty i nieuwagi.
Witam, dziś można było spokojnie sprzedać te mityczne 20 000 szt Zlecenie na kupno 16 k po 1,23 było w arkuszu całą sesję . Więc popyt jest jak coś . Pozdrawiam
Jakoś niektórzy mają więcej niż 20 tys akcji i wcale nie mają żadnych obaw. Dlaczego jesteś w ogóle na tym forum ? Jeśli masz jakieś wątpliwości to na GPW jest ponad 400 spółek i zawsze sobie możesz wybrać coś innego.