Wszystko zależy od tego,czy jest ktoś zainteresowany papierem ,bo np. zna/przewiduje dalsze losy Pamapolu -jeśli tak to patrząc na inne spółki jeszcze sporo moze odbić... Nie wiem czy za 2 zł oddam -jesli bedzie parcie to wole obserwować... niby wzrost,ale tyle czekałem i wreszcie ruszyło...wiec czekam i obserwuję...
Dopoki sprawa jest w sadzie to kurs bedzie zmierzal tylko w gore. Dlaczego? Dlatego ze albo wykup akcji rynku po cenie po jakiej sa albo zakonczenie procesu sadowego. To drugie bedzie sie wleklo u nie wiadomo na czyja korzysc. A wykup akcji z rynku bedzie windowal kurs tak mocno jak mocno sie upra wlasciciele akcji.
Teraz jak widać chłodzenie nastrojów może ktoś się zirytuje i sprzeda. Co do szybkich wzrostów to mogą być o ile ten kto to kupuje ma jakiś krótki termin na zwiększenie stan posiadania. Jako ciekawostkę można rzucić okiem na CNT - wezwanie po 9 zł obecnie kurs 15 zł wk 6.9. Pamapol kurs 1.50 wk 3 .Proste porównanie i wychodzi kurs na pamapolu 12 złotych (tylko rzadko tak to działa ) ale mnie wystarczy te 2-2.50 bo o ile nie będzie wezwania jakichś "amerykanów" to co za problem wsiąść na przeczekanie i skupować z rynku jeszcze przez np rok lub dwa bujając kursem ?
Widać dziś ze kto cały czas zbiera z prawej jak się więcej ustawi 1,32 1,35
A potem sprzedaje mała ilość z lewej, za chwile nie wytrzyma i zbierze wszystko do 2