to to ja wiem i w pełni się zgadzam, że cena nie odzwierciedla wartości godziwej, mi naprawde nie musisz tego tlumaczyc... ale dywidenda? Panie....Daj Pan spokoj
warta jest pewnie około 15 baniek, ale nie jestem pewien czy moga juz ja sprzedac bo wybudowali ja za dotacje unijne, nie wiem jaki jest czas karencji podczas ktorego nie mozna sprzedac aby nie zwracac dotacji, choc wydaje mi sie ze moze to byc 5 lat czyli teoretycznie juzby mogli
mimo wszystko w dywidendę na Wikanie w najblizszych latach nie uwierzę i nawet nie jestem pewien czy bym chciał, bo co nam z dywidendy jak 80% pojdzie do kieszeni B.? to juz niech lepiej te pieniadze zostana w kasie firmy i niech rozwijaja sie w coraz to lepsze projekty bez placenia odesetek od kredytow i obligacji, a na jjedna akcje to tej dywidenty bedzie tyle co kot naplakal
JA bym wziął kasę. Za 15 mln dostalibyśmy na akcję na rękę (po zapłaceniu podatku) 62gr, i kupujemy znowu akcje skorygowane o 60gr. W międzyczasie oddają Rzeszów. i pokazują bdb wyniki. I kurs do góry.