Ja mysle ze na 8 zlotych. Jeszcze akcje umozyli, to przeciez musi wplynac na spadek wartosci akcji. I przedstawiciel TFI Aviva w zarzadzie, to teraz fundusz wyprzeda akcje wszystkie jakie ma, bo dopieli swego.
Myślę, że osoby które zakupiły ostatnio akcje brały pod uwagę, że uchwała nie przejdzie. Tym bardziej, że pisałem o braku większości OFErm. Myślę, że akcje po aktualnej korekcie, którą mieliśmy, będą rosły -po umożeniu (wyższa dywidenda) i w związku z przedstawicielem RN akcjonariuszy mniejszościowych oczekuje wzmocnienia pozycji OFE w spółce.
Te akcje są bardzo tanie, zjazd? Chyba co niektórzy zostali bez akcji ze liczą na jakiś mocny zjazd, zreszta tak prawdę mówiąc cena 22 złote za akcje była by nie do końca korzystania nawet dla ofe, jak zarząd kupi taniej akcje i je umorzy to ofe więcej na tym skorzystają!! Może chodziło wyłącznie o poinformowanie głównego akcjonariusza ze jak chce kupić akcje od nich to minimum 22 zł
Naprawdę myślisz, że ostatnie wzrosty, jakie zaczęły się od informacji o skupie, to nie mają nic wspólnego ze skupem, tylko ludzie nagle dostrzegli wartość spółki i zaczęli ją kupować? Przecież większość ostatnich nabywców kupowali tylko pod podniesienie ceny skupu. Myślę, że jutro nie sprzedacie już za 14 zł, i ktoś może mieć szczęście zakupu po 12...zł.
Poczekajmy do zamknięciakolego, ty takie falstarty masz też w łóżku? Warto blokować negatywne emocje. Póki co nie widzę 8 ani 11 przed przecinkiem. Postaraj się bardziej kolego....