okazja do wywalenia Fluid teraz, grubo ubrali ulice dzis w papier :D kapitalizacja wieksza od Termo a nawet nie maja w umowach Pgnig tylko jakis maly holding Gustaw Group sciema na calego :D niezle jaja :D hehe nie chcialbym byc w skorze tych co maja teraz Fluid jak zacznie spadac pewnie od jutra juz.
Ja przeczytałem. Zaraz po publikacji. Było jeszcze po około 60. Ale olalem. Ciągle obietnice itd. Niby podali jakieś daty ale jak z tego wyjdzie tyle co z innych komunikatów to dziękuję.
Ja patrzylem na Fluid jak bylo 52 gr, ale nie ubrali mnie na gorce dzis glupi nie jestem haha :D i tylko obserwowalem jak ubieraja dalej ulice, to ogolne info jest jak wczoraj na Termo i nie uroslo a na Fluidzie podzialalo i +43% jutro beda skakac w dol jestem pod wrazeniem jak dzis ubrali po takim infie nawet, co innego jakby podali ze sprzedali za kilkadziesiat mln zl biowegiel komus, na podobne info czekamy na Termo bo kazde inne dziala tylko na cwile po czym spadek po chwili jest jak widac. I my sie wkoncu doczekamy, kwestia czasu ;)
Na górce to wszyscy ubrani jesteśmy na termo !!! i przykro mi z tego powodu co nie znaczy , że w maju lub czerwcu tu tżnie podadzą jakiegoś fajnego infa a na razie to zjazd termo na 20 groszy .
Możliwe trudno, mam czas poczekam jak spadnie to się dokupić termo więcej i trzyma dalej kiedy s urosnie wkoncu większość,się zdziwi kiedyś jak bardzo, więcej nie mogę powiedzieć róbcie jak uważacie :D pozdro
Kolejny zniewolony? I kolejny geniusz wisi na spółce, nie sprzeda, ale będzie palkac jak to jest źle hahahah logika waszego postępowania mnie na serio powala...
Nic nie drukuja oprócz tych 200serii obligacji? :) gdzie gwarancję przesuwne już chyba 7 razy? Z czego spłaca PARP? Dlaczego ich zakład dalej nie działa? Dlaczego gladki wysypal prawie wszystkie akcje? I najlepsze z infa z wczoraj jak mogą sprzedawax nie swoj biowegiel? Haha naganiaj dalej :)