Narazie, na dzisiaj, to chyba na duży minusss. Szkoda godać. Tu chyba zapowiada się kolejny stracony rok. Ale tak czy owak poczekam. Bo co mi zostało pocztowe dolne widły przez miesiąc. Taka ironia z mojej strony. Nie przejmować się.
odpowiadam za gro podazy dzisiaj wiec nie ma mitycznego sprzedawcy wybaczcie, a jeszcze chwile tem mialem zamiar dokupic poki co odpuszczam kursowi i nie bede torpedowal niech wyciagaja
Tak naprawdę połączenie i emsja nic nie zmieniły na chwile obecną. Mogą zrobić dodruk nawet 100 mln akcji a i tak rynek na tą chwile tego nie wchłonie. Żeby znaleźć kupców na taką ilość akcji muszą pokazać dobre kontrakty i przede wszystkim olbrzymie zyski. Albo maja świetny plan na dalszy biznes i za chwile będą świetne informacje żeby wypychać akcje albo już im wystarczy ta kasa którą uzyskali z pierwszej emisji i teraz robią "cuda" żeby się nikt nie przyczepił że nic nie robią. Drobnym pozostało już tylko czekać a czas zweryfikuje...
Dnia 2019-01-30 o godz. 15:46 ~luk napisał(a): > odpowiadam za gro podazy dzisiaj wiec nie ma mitycznego sprzedawcy > wybaczcie, a jeszcze chwile tem mialem zamiar dokupic > poki co odpuszczam kursowi i nie bede torpedowal > niech wyciagaja
a gro popytu to mój ale już nie wiem czy kupować .
daltego ja przejrzalem na oczy, jak tu forumowicze sami ze soba handluja a czapka ma wywalone na wszysko i nie martwi sie wynikami tylko jakies przejecia w rodzinie ktore wogle nic nie zminiaja istotnego
Art. 397. Jeżeli bilans sporządzony przez zarząd wykaże stratę przewyższającą sumę kapitałów zapasowego i rezerwowych oraz jedną trzecią kapitału zakładowego, zarząd obowiązany jest niezwłocznie zwołać walne zgromadzenie celem powzięcia uchwały dotyczącej dalszego istnienia spółki