Albo kosa , albo ktoś potrzebował kasy na inną spółkę i tyle w temacie Wkrótce przebijamy złotówkę , będą super wiadomości. Mówcie co chcecie , ja wiem co mówię .Jestem ze spółką nie od dziś i znam temat
Dnia 2019-01-30 o godz. 19:25 ~Termo napisał(a): > Albo kosa , albo ktoś potrzebował kasy na inną spółkę i tyle w temacie Wkrótce przebijamy złotówkę , będą super wiadomości. Mówcie co chcecie , ja wiem co mówię .Jestem ze spółką nie od dziś i znam temat
Gordon chlodzisz sie ,bo sie zagotowales czy zapomniales wziasc leki, moze porozmawia z mama mozesz o mnie jak to przez zemnie dzis spadlo ,to cie odprezy
Zniewolony bo do szkoły zaspisz hahah twoje wypociny wskazują na bardzo nisko poziom inteligencji :) zobacz swoje posty i przemysl czy to co piszesz jest logiczne. Ja naganiac nie muszę, ale bawi mnie obecność tu takich osób jak ty, akcji nie sprzedasz bo chcesz odzyskać cała kasę, a za chwilę piszesz, że to ściema, gdzie tu logika? Wyplacz się jeszcze na forum golodupcu :)
Tak naprawde kolego inteligetny , to mi nie duzo zostalo zaczolem sprzedawac w granicach 60 -70 gr ,ale czekalem na drugie info o sprzedazy, albo o zainteresowaniu potencjalnego klienta , a oni o Chinach, licze ze wyide ze strata 10 tys.Wyobrazmy sobie ze wszyscy sa tacy inteligetni jak ty ,to kto by tracil zastanawiales sie nad tym. Acha teraz sie mozesz posmiac i dokup moich akcji..