Teraz dopiero doczytałem jaki jest stan posiadania poszczególnych akcjonariuszy . Na pewno spółka warta obserwowania. Najgorszy jest bezruch i małe obroty. Na słupach wisi też trochę akcji. Tu może być ciekawie. Na pewno zacznie się realizacja zysków. Wielu pewnie kupiło, gdy kurs oscylował koło 40-50 gr. Ciekawa sprawa z tą Wikaną ....
zapewniam Cie ze po cenach 40-50gr (gdy sypało TFI Pekao i OFE Pekao) to kupiło niewielu, a znaczna część z tych co kupili to juz wyskoczyli podczas pierwszej fali wzrostowej na 90 gr kilka miesiecy temu i teraz
a swoja drogą dziekuję za miłe słowa w sasiednim watku, jeszcze nie miałem okazji sie odnieść.... z nicka Cię nie kojarzę, jesteś nowym forumowiczem Wikany czy tez obserwujesz od dluzszego czasu a sie po prostu nie wypowiadales?
Nie mam Wikany. Kiedyś miałem z 4-5 lat temu. Zarobiłem parę zł i od tej pory nie mam akcji. Obserwuję z sentymentu. Podpisałem Twoja petycję i rozpowszechnialem na innych forach. Bo wyciskanie drobnych to bandytyzm. Tu trzeba walczyć i pozyskiwać nowych akcjonariuszy. Nie mam zielonego pojęcia co się tu wydarzy. Aby jednak spać spokojnie trzeba dywersyfikowac. :-) Bo zawsze niespodzianki się zdarzają.:-) Powodzenia
Rozumiem, co do tematu petycji to temat troche updł z powodu małego zainteresowania, ale z tego co wiem to SII cos tam działa w temacie problemu wyciskania drobnych i wiem, że maja się odbywać jakieś dyskusje w MInisterstwie Finansów w tej kwestii, ale nie znam perspektywy czasowej. Cos kiedyś słyszałem że do lata mają się troche pozmieniać przepisy. Oby. Powodzenia zatem na innych spółkach, odwiedzaj nas czasem na forum:)
Dnia 2019-01-29 o godz. 15:19 ~literat napisał(a): > Mała płynność i to info o przekroczeniu 5 procent może nie być bodżcem do dalszych wzrostów. Chociaż mogę się mylić.
informacją zawartą w swojej wypowiedzi sam potwierdzasz fakt braku bodżców do wzrostów w związku z wymienionymi zaistniałymi faktami tu raczej się nie mylisz dodam że ze względów spekulacyjnych na giełdzie od jakiegoś czasu każda wiadomość i informacja jest złą wiadomością i złą informacją chociaż w rzeczywistości są dobrymi wiadomościami i informacjami niestety