• INFO!!! Autor: ~T2P [81.157.48.*]
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/32377407,termo2power-sa-3-2019-zainicjowanie-przez-emitenta-strategii-powiazana-dywersyfikacja
  • Re: INFO!!! Autor: ~drobniutki [188.146.115.*]
    Ciekawe czy złożyli wniosek o dofinansowanie? w tym roku jest sporo kasy na takie projekty.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.243.182.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.190.152.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: INFO!!! Autor: ~zniewolony [89.243.182.*]
    Pisalem ze zakladalem w tym roku panele i firma ktora mi zalladala odradzila mi produkt z Chin sa niewiele tansze ,wiec po co mnie skasowales ,Lapia sie czego moga zapomnieli o cudownym produkcje czy co..
  • Re: INFO!!! Autor: ~drobniutki [188.146.115.*]
    ludziska się nieźle poparzyli na tej spółce, nie ma się co dziwić, że tak to wygląda.
    info jak najbardziej pozytywne, ale bez konkretów. możliwe że trzeba będzie zamrozić kasę i na pół roku, kto wie?
    jak pokażą że coś sprzedali, wtedy ruszy i tyle.
  • Re: INFO!!! Autor: ~MARK [94.254.177.*]
    Witam. Różowe okulary spadły już rok temu, były agregaty i palniki którymi T2P miało handlować jako jedyne w Polsce,Holandii i w europie wschodniej.Teraz panele....
    Nie na to czekam.... interesuje mnie cud-urządzenie..działające i wytwarzające prąd, obojętnie z czego... biomasy czy śmieci.
    Interesuje mnie 50% przychodu ze sprzedaży tego prądu.
    Interesuje mnie sprzedaż lub montaż działających urządzeń.
    Tylko tyle i aż tyle.
    Pozdrawiam.
  • Re: INFO!!! Autor: ~src [37.47.117.*]
    Jedyne wieksze przychody to z dotacji. Czas przekuć te cudowne pomysły na realną sprzedaż. Inaczej będzie ciągła bieda na kursie.
  • Re: INFO!!! Autor: ~bolek [37.47.238.*]
    Dnia 2019-01-29 o godz. 11:28 ~src napisał(a):
    > Jedyne wieksze przychody to z dotacji. Czas przekuć te cudowne pomysły na realną sprzedaż. Inaczej będzie ciągła bieda na kursie.

no nie taka bieda z 14 na 74 i powrot i zamkniecie luki 39gr i konsola 46-55 poki co;))
  • Re: INFO!!! Autor: ~src [37.47.117.*]
    Pompkę to na każdej spółce można zrobić. Pomp and dump to bieda na kursie. Przeciwieństwem jest stabilny wzrost kursu z wybiciami na ładnych obrotach. Napisz jeszcze że brałes po 14
    Dnia 2019-01-29 o godz. 11:48 ~src napisał(a):
    > Pompkę to na każdej spółce można zrobić. Pomp and dump to bieda na kursie. Przeciwieństwem jest stabilny wzrost kursu z wybiciami na ładnych obrotach. Napisz jeszcze że brałes po 14

src kolego zobacz co napisalem 1.01.2019 u okeya ze sygnal kupna,oczywiscie ze bralem 14 oddalem 28 i odebralem 19-20 na luce potem oddalem 72 polowe i odebralem 39-40
    Dnia 2019-01-29 o godz. 11:48 ~src napisał(a):
    > Pompkę to na każdej spółce można zrobić. Pomp and dump to bieda na kursie. Przeciwieństwem jest stabilny wzrost kursu z wybiciami na ładnych obrotach. Napisz jeszcze że brałes po 14

Re: Termo2Power SA (T2P) po sesji 28-`12 i Autor: ~bolek [5.184.41.*]2019-01-01 20:56 Dnia 2019-01-01 o godz. 17:28 ~okey napisał(a):
    > aktualna sytuacja techniczna na blogu

o dziekuje okey za analize masz sygnal kupna sie pojawil pozdr
  • Re: INFO!!! Autor: ~Inwestor-spekulant [109.173.148.*]
    tak jak piszesz src, fajne projekty maja trzeba im to przyznac jesli im to wypali wszystko kiedys to tu bedzie grubo, a narazie czekamy na konkrety realne przychody i zyski wtedy kurs bedzie w zlotowkach, kurs groszowy wtedy powinien zniknac raz na zawsze, a poki co mozna sprzedawac na gorkach i odkupwoac taniej na korektach :)
  • Re: INFO!!! Autor: ~antykominiarz [87.105.35.*]
    ..a czy ktoś przejrzał wykształcenia kadr w tej spółce ..w RN...w Zarządzie-mają oni jakiekolwiek pojęcie o tym co piszą ?..kręcą wały PR-owe nie mogąc wyjść na swoje po debiucie na NC szukając kasy u głupszych od siebie .
  • Re: INFO!!! Autor: ~Gordon [5.184.199.*]
    Widać, że Ty nie przejrzałes jak piszesz takie głupoty :) src jak można wszędzie to dlaczego na softblue tej pompki nie ma hahahaha a pump and dump było na pl Group smieciuchu :)
  • Re: INFO!!! Autor: ~src [88.156.133.*]
    Może przyjdzie i czas na sbe. Chyba nie chcesz powiedzieć że pompki mają być dziennie? I to na każdej spółce. Sbe jest specyficzne. A plg to nie pompka tylko skokowy wzrost wartości który będzie postępował bo są do tego podstawy.
  • Re: INFO!!! Autor: ~src [88.156.133.*]
    Btw. Kiedy panele od t2p na dachu zakładasz? Hahaa
  • Re: INFO!! Autor: ~Gordon [80.49.196.*]
    Kiedy kupujesz auta od pl Group, które wiszą miesiącami na stronie? Hahahahaha padline masz dwie, a tu próbujesz grać eksperta i "doradzać" charytatywnie. A jesteś tak bardzo ograniczony, że można pisać ci to samo 100 razy, a ty dalej nie wiesz o co chodzi :)
    PS. Uwierz te dwa haki soft i plg bedizesz miał długo wbite :)
  • Re: INFO!! Autor: ~zniewolony [89.243.182.*]
    TO JEDNAK GORDON
  • Re: INFO!!! Autor: ~Gordon [80.49.196.*]
    Kiedy kupujesz auta od pl Group, które wiszą miesiącami na stronie? Hahahahaha padline masz dwie, a tu próbujesz grać eksperta i "doradzać" charytatywnie. A jesteś tak bardzo ograniczony, że można pisać ci to samo 100 razy, a ty dalej nie wiesz o co chodzi :)
    PS. Uwierz te dwa haki soft i plg bedizesz miał długo wbite :)
  • Re: INFO!!! Autor: ~as [92.17.171.*]
    Ja tam widze wybicie dzisiaj? doł, góra?
  • Re: INFO!!! Autor: ~Probe [94.254.241.*]
    Dużo ludzi przelało kapitał na Getiny!
    I myślą ze opadnie pod własnym ciężarem i odkupią taniej po powrocie i tyle,norma heh może się jutro taniej dokupi...
  • Re: INFO!!! Autor: ~mark [188.30.140.*]
    Z tego infa wynika jasno , że konkretne informacje na temat urządzenia będą dopiero maj lub czerwiec i to dla tego mamy wyprzedaż waloru , ja myślę , że dużo spadnie więc czekam na koniec marca , kwiecień , tu nie ma tak mocnych graczy a żeby kurs na tych poziomach utrzymali więc będzie z górki na pazurki . bye :)
  • Re: INFO!!! Autor: ~analityk [78.11.180.*]
    będę w miarę możliwości odbierał waszę akcje,na mnie pogoda tak nie działa
[x]
COREY 0,46% 0,22 2026-05-05 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.