Spółka ma na skup 4 lata nie musi się śpieszyć.Na razie gruby przemieli te akcje od ofsiaków po zecie.Kolego miłego klepania dna ja kiedyś też się dołączę to Cię poinformuję i wtedy będzie warto kupować.
Popatrz sobie realista na wykres roczny.Aviva i cała reszta ofsiaków wywaliła kilka milionów akcji ,,ktoś,, przejął te akcje i karmi teraz po troszkę takie kaczki jak wy .Jak już odpowiednio zarobi to będą wzrosty.
Elus te akcje co tak ich bylo w przedziale 0,8-1, o ktore sie boisz ze nas dokarmia to ci powiem , ze juz jedna pani ma pare milionow, gdzies je kupila , ai prezes jak sobie popatrzysz to w holenderskiej spolce tez mozna sie doliczyc pare akcji wiecej
Wiesz elek policze ci bo moze masz problemy z liczeniem. Preziu mial w altusie 42,75 mln akcji, na inne firmy kupil o czym poinformowal 2 mln. Teraz robimy dodawanie 42,75 +2 =44,75 mln. Teraz patrzymy na nowego starego glownego akcjonariusz , a tam....... 52, 5 mln akcji. Ciekawe znalazlem ------- 7,75 mln akcji, ktore spadly z nieba.
tu na każdym poziomie będą samarytanie:) sprzeda i już 50 wątków, rycykling jest modny a spółka świetnie się rozwija a marże wrócą prędzej niż się komuś wydaje nie tylko prezes skupuje:)
Maxymuss to przynajmniej wie co dobre. Ja tez bym dokupil, tyle, ze na dzien dzisiejszy brak wolnych srodkow. Wszystko juz mam w elelementalu , 100% portfela. Teraz czekam na to co nie uniknione- duze wzrosty. Nie mam tylko sprecyzowane za ile mam wam odsprzedac.
To sprzedaj jeszcze swoje dziurawe skarpetki i kup za nie też akcje pawełka . Nie inwestuje się wszystkich pieniędzy w czyjąś firmę .Powinieneś odmawiać zdrowaśki żeby gruby czegoś nie wykręcił ale widocznie łatwo przyszły i łatwo pójdą.
Karmieniem kaczek nazwałbym raczej to co wokół Srebrnej się dzieje...!
Wszyscy ją karmimy płacąc podatki także ktoś pomylił wątki ha ha ha…
Tam prezes kupuje ale nie chce płacić !
Tu wręcz odwrotnie prezes zawsze kupuje drożej niż rynek :-)))
Te ostatnie zakupy bagatella prawie 9mln akcji to już ok 20% poniżej aktualnego rynku, wiec już bym się tak nie naśmiewał. Średnio za całe zakupy to już na pewno prezio jest w okolicy 1,50 max 1,60. Magia średniej ważonej.
Mimo dramatycznych prób obniżania kursu malutkimi pakiecikami, ten wciąż rośnie, a tym samym zwiększa się potencjał jego dalszego wzrostu, bo jak widać, zainteresowanie oraz popyt zwiększa się z dnia na dzień!!!
Zwykły leszcz giełdowy (bez urazy) ale całej kasy nie kładzie się w jedną spółkę jeśli upadnie (a wszystko jest możliwe) Ty możesz tego nie wytrzymać psychicznie..
ty za to taktaku,pawełku, eleku to masz juz zupełnie rozdwojenie jaźni bo raz zachwyt raz dramat, w zależności od tego czy jesteś na buy czy na sell. i to jeszcze byłoby ok, jakby coś za tym szło, a tu poziom szpadla, wycieczki osobiste, insynuacje, teorie spiskowe =, generalnie trolloing po całosci. nie lepiej zapłacic lekarzowi pare stów za jakieś antydepresanty?
Nie sądzisz że ktoś normalny teraz od waszego kołchozu będzie odbierał te akcje żebyście zarobili na ustawce 80%.Ten orzełek jest już wydrenowany z kasy a prezio nie zapowiedział dywidendy żadnych konkretów tylko plany więc dla inwestorów indywidualnych jest to na razie bezwartościowy papier.Takie są fakty
ja wolę inwestycje i wzrost kursu akcji niż dywidendę Ty już sprzedałeś to masz spokój możesz się przyglądać szukaj innej spółki bo tu już Cię nie stać kupić:) nie tylko prezes skupuje spokojnie
Już pisałem że ok.10 mln akcji Aviva puściła w przedziale 0,8-1 zł i nie mówię że ta firma jest zła ale ktoś to przejął i za nim te akcje się nie przemielą to nie będzie wzrostów prezio nie ma w tej chwili takiej gotówki żeby to wszystko zebrać A maxymus musi czekać do 1-go na wypłatę i też nie są radę :)
Elek podkrecasz, jak mozna. Niejaka panna Rogucka skupila troche akcji. To ze na elementalu mozna sobie pozwolic mala iloscia akcji na duza zwale to inna sprawa. Te spore zlecenia na sprzedaz co teraz wychodza to tylko potwierdzenie, ze fiuty chca trzymac niski kurs. Zycie, na malych spolkach mozna tak sie bawic z akcjonariuszami.
Wiesz elek, jak juz sie obkupia tzw grubasy, to wtedy tez zaczna grac na zwyzke. Firma jednak przynosi caly czas milonowe zyski. Mam akcje ze sr. 1,16, moglem sprzedac po 1,5 -mowi sie trudno -wirtualne zyski chwilowo topnieja. Nie zmienia to faktu, ze kiedys bedzie drozsza. Dokupie ponownie i poczekam. Przyjdzie czas, ze ludzie oddadza to co chce prezio, a wtedy bedzie juz bardzo malo akcji i przyjdzie czas na kierunek polnoc.
co jest grane nikt nie chce tych dobrych akcyjek kupować, wystawiłem swój pakiecik po 1,39 może weźmiecie inwestory ode mnie ten bagaż, taniej nie oddam bo brałem po 1,47