Ha, ha. Dobry żart. Prawdę mówiąc nie wierzyłem, że w styczniu dadzą radę, a jednak się udało powrócić do notowań ciągłych,na miesięcznym biała świeca w styczniu,bo pewnikiem ktoś kupował?
Gdzie wszystko jest ok? Kto zna takie miejsca? Pięć dziewczynek tragicznie zginęło, prezydenta Adamowicza zadźgał nożem wariat, lawina zeszła i też ludzie pod śniegiem. W ZUK-u prognoza Zarządu ~ 3 mln zysku netto za 2018 rok,jasne powinno być więcej, ale pamiętajmy do czego porównujemy,co do wsparcia to przedwczoraj był powrót ponad, o ile ja to wsparcie rozumiem dobrze. Klakier musi być starszy wiekiem lub co chce. Banany się uprawia, stary powinien to wiedzieć!
W robocie to stary mówią na szefa. Barany, a nie banany, lepiej jest pisać co się myśli. To zmienia postać rzeczy. Barany hoduje były właściciel Optimusa - po tym jak BRE BANK kupił akcje.Ponoć zasypało taterników.
Tak mi się przypomniało, jak stała się ta tragedia z prezydentem Adamowiczem, że w historii były już podobne zdarzenia, pamiętacie o prezydencie Narutowiczu i o tym jak go zastrzelono na wystawie w Zachęcie, co to się dzieje, mój Panie, a te biedne harcerki co zginęły w czasie huraganu koło Chojnic, no to już inna przyczyna, ale też tragedia dla rodzin.