Wczorajsza informacja to najzwyklejsza kpina z nielicznych już akcjonariuszy. List intencyjny w sprawie zakupu 100 000 ton (sic!) gruzu, czyli sześciokrotności możliwości przerobu komina w Sędziszowie przez, uwaga, Agencję Ochrony GUSTAW :) Nie wiem nawet, jak to komentować? Polecam ekspresową sesję w latrynie i umorusanie poranne.
Dnia 2019-01-29 o godz. 11:52 ~wazz napisał(a): > Spoko, już wszystko wraca do normy, nikt sie nie dał nabrać na te brednie rodem z baśni Tysiąca i Jednej nocy.
Jak to "nikt"? A Wiem, który wykorzystał najświeższe info do zwiększenia swojego długoterminowego pakietu akcji Fluid-a, to pies?
Dnia 2019-01-29 o godz. 08:39 ~Apacz napisał(a): > Wczorajsza informacja to najzwyklejsza kpina z nielicznych już akcjonariuszy. > List intencyjny w sprawie zakupu 100 000 ton (sic!) gruzu, czyli sześciokrotności możliwości przerobu komina w Sędziszowie przez, uwaga, Agencję Ochrony GUSTAW :) > Nie wiem nawet, jak to komentować? Polecam ekspresową sesję w latrynie i umorusanie poranne.
skandal że tak akcje ostro ruszyły do góry , latryniarzu naczelny z myszowatym zatrzymajcie kurs natentychmiast albo i jeszcze szybciej . Kto to widział żeby tak ot hot.
Dnia 2021-01-11 o godz. 00:01 ~Pan_Jan napisał(a): > joker rupota Pati albo darka7
Raczej bym powiedziała, że joker jeździ na darku. Joker zawsze był raczej ciepłym braciszkiem od biernego penetrowania zarówno portfelika jak i własnej odbytnicy.