Znacie przyklad firmy na gpw gdzie wiekszosciowy ma 90% papiera i trzyma firme na parkiecie.
Dziwne ze nikt inny z zarzadu badz rady nadzorczej tego nie tyka
Różne dywagacje tu się pojawiają. I nawet jak to teraz popularnie się mówi hejt. Niepotrzebnie moim zdaniem. Ale byłam też świadkiem jak z ust prezesa padają smutne słowa o tsunami, które ma za sobą, wydawałoby się szczere. Mimo, że jest się bogatym, to z perspektywy czasu chyba wiele zrozumiał. Nie wiem, być może to tylko moja nadzieja, ale wierzę, że akcjonariuszy nie wykiwa...
No i kupil 160 tysi ale po co. Prxe iez nie po to zeby jes sprzedac i zarobic 30 tysi. Jest na tyle bogaty ze nie bawilby sie w takie pierdy Ja mysle ze on skupuje w innym celu. Ma kupca na firme ale widocznie musiiec ponad 90 proc zeby zdjac z gieldy i sorzedac piza gpw
Ciekawe jak na koniec puści małych... pewnie jak wszyscy przy wychodzeniu z giełdy, czyli w skarpetkach. Wycofania z giełdy powinny być zupełnie na innych warunkach.
Czyli teraz kupi co się da... Później zdołuje cene i wezwanie po 1,5zł bunt i szum to podniesie do 2zł adios
Jak możesz liczyć wartość po 3,5 - 5zł warte jest tyle co śr. kurs za ost. pół roku. - czyli miazga dla nas.
Wycofacoze bez kupowania bo nikt z tych 11 proc nie zawisze ukladu zeby zablokowac wyjscie z gieldy. Musi byc wiecej niz 10 proc glosow zeby zablokowac wyjscie. Nie mam pojecia pod co on gra. Raczej nie kupuje na zrobienie kolka za 50 kafli, do wucofania tez mu nie potrzebne a jakby chcial zgarnac reszte to bez problemu by wylozyl po 3 zl i zebral wszystko w dwa dnie. Tu jest jskas inna dziwna gra.
A po co ma komuś płacić po 3zł jak spokojnie bierze "co jego" po 1,5 - 16,3zł już widzę jak ktoś z nas by kupował w dwa dni po 3 zł jak można spokojnie zbierać pomalutku taniej. Wszystko przemyślane doradców pewnie mu nie brakuje.