• Jedziemy dalej Autor: ~rowerzysta [84.10.50.*]
    Pięknie, 5te kółeczko za mną. Kupione po 30,50 sprzedane po średniej 33,45.

Kocham tą spółkę <3
  • Re: Jedziemy dalej Autor: ~ml [83.25.181.*]
    A co z luką, będzie domknięta, ogólnie mówi się że lukę zawsze trza domknąć prędze czy później ale zawsze.
  • Re: Jedziemy dalej Autor: ~xyz [83.6.29.*]
    Zaszalałeś !!!
    Dzisiaj po 30,45 przemieliło się 156 akcji !

Na małą imprezkę wystarczy...
  • Re: Jedziemy dalej Autor: ~Marco [77.253.77.*]
    Ale od czegoś trzeba zacząć ...być może to jest przyszły Rockefeller. Po drodze będzie parę wtop.
  • Re: Jedziemy dalej Autor: ~Lolo [31.0.35.*]
    Jest kretynem
  • Re: Jedziemy dalej Autor: tobik69 [78.9.188.*]
    Panie rowerzysto!

Jako użytkownik MTB fulla i roweru szosowego życzę powodzenia ale wolę kręcić kółka rowerem a nie na takiej spółce.
    W momencie kiedy kupisz po 30 a sprzedasz po 33,50 a kurs pójdzie w górę to będziesz miał tylko marny zarobek za jedno, dwa czy pięć kółek.

Robiłem to przez pół roku na PGE i to z sukcesem, ale jesteś mocniej niż ja na akcjach obarczony błędem.

Ja po prostu sprzedam akcje Celon Pharmy za 15 lat za wartość jednej akcji pomnożonej iluś tam krotnie.

Ale każdy ma jakiś pomysł. Dla mnie zarobek tysiąca, czy paru tysięcy na CLN to nie zarobek tylko głupia zabawa, która może się źle skończyć.

powodzenia
  • Re: Jedziemy dalej Autor: ~Karolek [5.173.152.*]
    Wydaje mi się, że sygnał kupna zostanie wygenerowany po przebiciu 40 złotych
  • Re: Jedziemy dalej Autor: ~rowerzysta [84.10.50.*]
    Szanowny Pan niby nieźle kombinuje, ale z czytaniem ze zrozumieniem problemy są. Specjalnie dla szanownego Pana powtórzę: "po średniej 33,45. "

Na maturze było czytanie ze zrozumieniem, Szanowny Pan takową zdał?
  • Re: Jedziemy dalej Autor: ~rowerzysta [84.10.50.*]
    Szanowny Pan niby nieźle kombinuje, ale z czytaniem ze zrozumieniem problemy są. Specjalnie dla szanownego Pana powtórzę: "po średniej 33,45. " 

• Re: Jedziemy dalej Autor: tobik69 [78.9.188.*]

Synku nie rób mi tu wycieczek o maturze bo to durne i bez klasy, bo jak moją zdawałem to Ty w majtki robiłeś, to po pierwsze.
    Po drugie jak będziesz miał tyle akcji CLN co ja - to możemy pogadać.
    Musisz trochę dozbierać bo muszą być 4 cyfry w ilości akcji.

A po trzecie to sobie lepiej pogratuluj, że sprzedałeś idealnie po 33,45

• Re: Jedziemy dalej Autor: ~pg [77.253.159.*]
    przestańcie się chwalić ferie macie czy co ?  nie ma się co jarać luka wymaga zamknięcia I tyle już 35 widziałeś a potem 40 pod co pytam się pod co ? wydanie kasy na patent którego może nikt nie chcieć , a mabion was nie martwi ? wszak celina ma jego akcjie ppśrednio i bezpośrednio , a jak guru dokupi mabiona za kasę celiny bo powie że widzi synergię i akcję sa okazyjnie tanie ?
  • Re: Jedziemy dalej Autor: ~Buck [5.173.120.*]
    Ty zartujesz prawda? To niemozliwe zeby ktos na serio takie dyrdymaly wypisywal??
  • Re: Jedziemy dalej Autor: ~roweowy [84.10.50.*]
    Tobiku, co jest nie tak? Nie idealnie ale po średniej Przyjacielu.

Uważam Cię za inteligentnego człowieka często piszącego tu na forum jak również na OAT, więc daruję sobie tłumaczenie czym jest średnia (arytmetyczna) i podepnę Twój komentarz pod zwykłe niedopatrzenie
  • Re: Jedziemy dalej Autor: ~Buck [5.173.120.*]
    Jestes wielki :) chce byc taki jak Ty :)
    wiem o tym ,  dzięki mój guru
    guru jaka pogoda w Elblągu?
  • Re: Jedziemy dalej Autor: ~Buck [84.10.50.*]
    taka sama jak na Bielanach
    to git , pamiętaj o sankach
[x]
CLNPHARMA -1,39% 21,30 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?