• możecie... Autor: ~drobniutki [188.146.115.*]
    mówić, że to chłam, możecie mówić że nie ma po co, możecie robić wszystko i pisać wszystko, ale ja wiem co trzeba spełnić aby mieć umowę ze sp. państwową...
    byle pies z kulawą nogą nie przedrze się przez urzędników i tę całą administrację
    jak ktoś próbował i ma podobną umowę to wie jak to wygląda
    nie chce budować opinii tym postem, chcę trochę uspokoić tych co mają > 0,9 do 1,5
    poczekajcie
  • Re: możecie... Autor: ~Probe [94.254.241.*]
    Zgadza się,ale kiedy ?
  • Re: możecie... Autor: ~Probe [94.254.241.*]
    Może lepiej kupić taniej do tego czasu?
  • Re: możecie... Autor: ~gg [89.64.55.*]
    drobniutki - pewnie nie pracowałeś w dużej spółce państwowej bo z tymi urzędnikami (oni siedzą w urzędach) i administracją to mocno fantazjujesz :)
    tam są tacy sami pracownicy jak i w innych przedsiębiorstwach, no może poza zarządami bo te są często z nadania partyjnego

• Re: możecie... Autor: ~Dyzio [185.122.144.*]
    Co nie zmienia faktu że spółka musi być bardzo rzetelna żeby z taką spółka podpisać umowe
  • Re: możecie... Autor: ~Klon [5.184.22.*]
    Oczywiście ze tak
    Prawo zamówień publicznych i wszystkie inne obistrzenia itd
    Nie ma bata żeby to wałek był
  • Re: możecie... Autor: ~Lipa [37.201.193.*]
    Ludzie, w jakim świecie wy żyjecie? Za odpowiednia kwotę urzędnik podpisze wszystko. Nie mówiąc o umowie z jakąś malutką spółeczką, która to umowa w zasadzie nic nie wnosi, nie będzie za nia żadnych konsekwencji, a jedyne co zrobiła to podbiła kurs akcji termo.
  • Re: możecie... Autor: ~drobniutki [188.147.180.*]
    pracowałem w jednej z większych sp. w kraju, wiem jak wygląda proces zawierania umów.
    nie pisz głupot, o urzędnikach i kasie za podpis, kto ci zaryzykuje.

[x]
COREY -2,75% 0,21 2026-05-06 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.