Wreszcie dobre informacje. Zarząd zaczął dowozić obietnice mówili ze maja chętnych na dwa zakłady i jeden już sprzedali. Jak uda się sprzedać 2 to jesteśmy w domu. Długi zostaną spłacone spółce i tak zostanie kilkanaście zakładów a koszty finansowe będę znacznie mniejsze. Będzie można się skupić na budowaniu wyniku finansowego :-)
Co da sprzedaż zakładów dla akcjonariuszy jezeli nie będzie ludzi do produkcji?
Ludzie maja dość , jest 26 styczen a wypłat nie ma. 90% ludzi czeka na telefon z nowej firmy jak tylko dostaną to ich nie ma.
Widzieli poprzedni rok i już chyba mało kto wierzy, że będzie lepiej. Większość firm ma jakiekolwiek dodatki typu bony, premie świąteczne itp. a w libecie???
Czy ta kasa ze sprzedaży bedzie przeznaczona na rozwój firmy, pracowników... czy tylko na przetrwanie kolejnego roku? Najgorsza jest cisza ze strony zarządu co planują...jeżeli w ogóle cokolwiek planują.
Myślisz, że sprzedadzą jeden z lepszych zakładów w Żorach? Warszawa też nieźle prosperuje, z tego co wiem. Jezeli pójdzie ktoryś z lepszych zakładów to chyba nie mają planów na przyszłość...a nowy właściciel to może bedzie lepiej...albo i nie:)
Nie ma się co oszukiwać. Żory napędzały cały Libet A reszta to dodatek.Teraz się trzeba modlić żeby ktoś kupił ten najlepszy zakład i uratował resztę stawki .
Podobno żeran i kaweczyn przynosza najlepsze dochody na kaweczyne podobno byla produkcja a zory staly przez dlugi czas wiec czy ten zaklad jest tak bardzo rentowny bym tego noe powiedzial
Patrzmy w przypadku gdyby były surowce do produkcji...wtedy możemy mówić o rentowności. Czy ja pisałem, że Żory są najlepszym? Schowaj może swoją "warszawska dumę" i czytaj ze zrozumieniem, pisalem "jednym z..."
Czyli kilka zakładów ciągnie caly libet i jezeli któryś z tych zakładów zostanie sprzedany to znaczy, że zarząd nie ma pomysłów na przyszłość. :)
Napisales ze zory wszystko napedzaly akurat nie jestem pracownikiem tylko dostawca i widze co sie dzieje to przeczytaj jeszcze raz swoj post a pozatym niech libet produkuje bo znam wielu brukarzy ktorzy mowia ze lepszych produktow jak libet robi nie ma na rynku
Ja napisałem...??? Pisałem o Żorach i warszawce...o napedzaniu nic nie pisałem.:)
Z jednym się zgodzę, że ludzie dalej cenią markę libet jezeli chodzi o jakość.
Szkoda tych wsztstkich ludzi co wyrobili tą marke czyli pracownikow produkcji, ponieważ to oni tego dokonali a teraz jak są traktowani??