Polska giełda idzie bardzo słabo i ostatnio obejrzałem filmik na youtubie i natknałem sie na goscia co kosi codziennie do 100%. mówie nie ma szans wlazłem do tej jego strony i grupya tam ludzie polaki graja amerykanska giełde :O zapłaciłem 200 za miesiac i już jestem prawie trzy i powiem wam tak glmtrade.pl rządzi koles wymiata codziennie na zywo uczy polaków, mówi że robi to żeby w koncu polacy zaczeli zarabiać. koleś jest kozakiem bo juz dzieki tym jego alertami zrobiłem w ciul kasy. codziennie daje spółki pełny raport 4 godziny przed sesja, miodzio. gpw w porównaniu do jego grupy to jest pryszcz. teraz jest pare dni słabszych bo rynek jest akurat na spadającej lini szczytów i musi sie okreslic a jak juz sie okresli to znowu jedziemy po 70% w jeden dzien nawet było w zeszły piątek. wiec polecam. grałem forex i już nigdy tam nie wracam za żadne skarby. kupujcie z polskich spółek
Mam Damian na czacie ale zacząłem dopiero co grac na prawdziwe pieniądze a na czacie nie za dużo sie udzielam bo tam nie można spamowąc. dzieki za poprawe linka. to do poniedziałku ziomuś pogadamy przed sesją :)
Tak jest płatna ale 200 za miesiac a nie za godzine jak inne badziewia a do tego tam masz liste raport co grac codziennie czyli 25 raportów na miesiać plus na żywo koleś robi video co dokładnie grac kiedy wejsc i wyjsc to już dla takich noobów jak ty :D czarnymoże na poczatku nie bedziesz robił kokosów ale po pary dniach nawet systematycznie tam robia minimum 5 do 30 % dziennie. wiec wbiojaj do nas
Start codziennie od 15:15 czasu polskiego. sesja zaczyna sie o 15:30 a wieczorem konczy. pisz na czacie jak masz jakieś pytania. siema i witam w grupie.
Widziałem jego wideo on dzisiaj zrobił 30 % w pare godzin, gdzie wiekszość to obserwacja rynku. Grubo tez tak chce :)
Dziennie tak 30% zrobic ale sztos x20 dni wooooooo xD
Bardzo dobra szkoła. Polecam wszystkim zaawansowanym ale tez tym co nic nie wiedzą.
To najlepsza grupa w Polsce. Dziękuje za razem spędzone 7 miesięcy. Pozdro dla Jacka