Mam wrazenie ze na Osieckiego jest zlecenie gdzies wysoko Jakie na Boga to przestępstwo kupic tanio sprzedać drogo A transakcje zatwierdzila Rada Nadzorcze GETBACKU wiec dlaczego ich tez nie aresztowano? Zlecenie czy obled prokuratury?
jezeli nie osiagnal ktos w tej transakcji korzysci majatkowych to nie ma przestepstwa ale cos czuje ze tu sledczy maja dowody ze bylo inaczej stad drugie zatrzymanie
Uklad zamkniety, pamietacie taki film?cos Wam to przypomina?Nie mowiac o kompromitacji organow, ktore same chyba nie wiedza... winny czy niewinny.
?no chyba ze to podchody pod panstwowe(tylko) podmioty od zarzadzania ppk... A noz taki altus okazalby sie lepszy, I co by wtedy bylo...?
Jakiej sensacji?Twoim zdaniem to normalne, ze najpierw sad wypuszcza, nic sie nie dzieje, nie uciekaja na Karaiby, prokuratura nie zadaje im przez 2 miesiace jednego pytania,i nagle sad wsadza ich z powrotem do kryminalu I to na dluzej niz wnioskowala prokuratura? W jakim celu?Nie udowodnili swoja postawa ze nie zachodzi obawa mataczenia?Co robi w tym czasie prokuratura?Ile beda badac czy byl walek czy nie?5 lat az zniszcza spolke ?
Nie napisałem ze prokurator nieuczciwy,ale może zwyczajnie pogubiony i chce się przypodobać władzy?Dlaczego nikt z Rady Nadzorczej która klepnela transakcje nie poniosl jakichkolwiek klopocikow Czy to nie daje do myslenia? A poza tym cena gieldowa za która sprzedano GETBECKOWI ta feralna spolke to tylko 1 zl mniej jak cena jaka dostal Altus Tu trzeba być slepyn żeby nie widzieć ze działa tu jakiś układ I to aresztowanie po raz 2 w sytuacji kiedy jest zabezpieczenie 108 mln zl Widzialem już rozne zeczy,ale tu mi cos smierdzi na kilometr
A dlaczego nikt z banków które zbyt drogo sprzedały getbackowi wierzytelności nie został aresztowany? A KNF która zatwierdziła prospekt emisyjny Getback z opisaną tam transakcją która nie wzbudzła wątpliwosci?
A Ty Moniko skąd masz tę wiedzę. Jesteś taka lotna i poinformowana to powiedz coś o areszcie i kaucji jednocześnie i ile było takich orzeczeń w Polsce. A moze cos wiesz na temat losowania sędziów. Nie mataczą, nie bandziorami groźnymi dla spoleczeństwa to po co to grilowanie.Twoja formacja zapowiada pojednanie więc zrezygnuj z mowy nienawiści.