• zlecenie? Autor: ~ja [95.175.3.*]
    Mam wrazenie ze na Osieckiego jest zlecenie gdzies wysoko Jakie na Boga to przestępstwo kupic tanio sprzedać drogo A transakcje zatwierdzila Rada Nadzorcze GETBACKU wiec dlaczego ich tez nie aresztowano? Zlecenie czy obled prokuratury?

• Re: zlecenie? Autor: ~zz [79.191.27.*]
    jezeli nie osiagnal ktos w tej transakcji korzysci majatkowych to nie ma przestepstwa ale cos czuje ze tu sledczy maja dowody ze bylo inaczej stad drugie zatrzymanie
  • Re: zlecenie? Autor: ~Bo [37.47.47.*]
    Uklad zamkniety, pamietacie taki film?cos Wam to przypomina?Nie mowiac o kompromitacji organow, ktore same chyba nie wiedza... winny czy niewinny.
    ?no chyba ze to podchody pod panstwowe(tylko) podmioty od zarzadzania ppk... A noz taki altus okazalby sie lepszy, I co by wtedy bylo...?
  • Re: zlecenie? Autor: ~Krystyna [87.205.253.*]
    Ty tylko czujesz, nie masz dowodów. Może prokurator też tylko czuje ale areszt uprawdopodobni że coś jest na rzeczy.
  • Re: zlecenie? Autor: ~Monika [188.146.35.*]
    Bàdź uczciwy a szukaj sensacji ! W/g ciebie Osiecki i Ryba uczciwi a prokurator nieuczciwy...mało się nie z...za pieniędzmi,jasno już nie myślisz !!!
  • Re: zlecenie? Autor: ~Bo [37.47.38.*]
    Jakiej sensacji?Twoim zdaniem to normalne, ze najpierw sad wypuszcza, nic sie nie dzieje, nie uciekaja na Karaiby, prokuratura nie zadaje im przez 2 miesiace jednego pytania,i nagle sad wsadza ich z powrotem do kryminalu I to na dluzej niz wnioskowala prokuratura? W jakim celu?Nie udowodnili swoja postawa ze nie zachodzi obawa mataczenia?Co robi w tym czasie prokuratura?Ile beda badac czy byl walek czy nie?5 lat az zniszcza spolke ?
  • Re: zlecenie? Autor: ~ja [95.175.3.*]
    Nie napisałem ze prokurator nieuczciwy,ale może zwyczajnie pogubiony i chce się przypodobać władzy?Dlaczego nikt z Rady Nadzorczej która klepnela transakcje nie poniosl jakichkolwiek klopocikow Czy to nie daje do myslenia? A poza tym cena gieldowa za która sprzedano GETBECKOWI ta feralna spolke to tylko 1 zl mniej jak cena jaka dostal Altus Tu trzeba być slepyn żeby nie widzieć ze działa tu jakiś układ I to aresztowanie po raz 2 w sytuacji kiedy jest zabezpieczenie 108 mln zl Widzialem już rozne zeczy,ale tu mi cos smierdzi na kilometr
  • Re: zlecenie? Autor: ~wwww [5.173.120.*]
    Jak się u mnie w mieście mawia. "wszystko zgodnie z prawem i sprawiedliwością". Reszta bez komentarza...
    A dlaczego nikt z banków które zbyt drogo sprzedały getbackowi wierzytelności nie został aresztowany? A KNF która zatwierdziła prospekt emisyjny Getback z opisaną tam transakcją która nie wzbudzła wątpliwosci?
    A Ty Moniko skąd masz tę wiedzę. Jesteś taka lotna i poinformowana to powiedz coś o areszcie i kaucji jednocześnie i ile było takich orzeczeń w Polsce. A moze cos wiesz na temat losowania sędziów. Nie mataczą, nie bandziorami groźnymi dla spoleczeństwa to po co to grilowanie.Twoja formacja zapowiada pojednanie więc zrezygnuj z mowy nienawiści.
    A może jedno i drugie?
    To jest odpowiedź do ja na pierwszy post
[x]
ALTUS 0,00% 2,54 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.