Czemu pajacyku zniewolony nie oddałeś po 0,7x bi tylko naganiasz na spadki, a płaczesz jak to wisisz... Załosny jesteś, a to widac po tym jak piszesz...
Zniewolony daj sobie siana sam jesteś naganiaczem . Akcje muszą iść w górę na razie do ok.1.5zł , bo to wynika z konwersji .Przez takich jak ty ludzie oddali po 0.4 . Skoro spółka nie pasuje idź gdzie indziej a nie połącz bez końca .Płakałeś jak było po 0.15 gr ,jak było po 0.25gr itd. cały czas płaczesz .Wyluzuj tu się kroją ogromne wzrosty ,poczekaj na nowe komunikaty . Nikt z zarządu nie sprzedaje . Dziś zamknęli lukę na 0.4 i dalej do przodu ,nie widzisz tego?
Chłopie w pracy byłem i nie miałem możliwość udzielania się tutaj .O moje gacie to bądź spokojny . Tu będzie bardzo grubo dobrze o tym wiesz .Umowa z PGNIG zacznie się realizować
to zobaczysz .Wytłumacz mi proszę co ty tu robisz wolontariat czy co
Gordon to naganiacz i razem z kolegami ponadziewał Was przy 0,6x - 0,7x. Teraz poczekacie sobie na kolejny komunikat z za oceanu waszych łez złości i żalu. Pisałem z kilkoma tutaj ludźmi nie brać tego, bo to zgraja oszustów. Ja cieszę się BARDZO, bo wyszedłem po 64 gr ze średnią zakupu 57 gr po prawie 2 latach kiszenia. Jeszcze na tym czymś nie straciłem. Nie kupować, bo zleci jeszcze sporo, a rosnąć nie ma pod co, no chyba, że ktoś wierzy w mityczną umowę z PGNIG :D to krzyż na drogę.