Przy złych infach to tu nie będzie jak sprzedać, a to sugerowałoby że apollo nie dopuści do upadłości, chyba ze ktoś przejmie glg, tak jak kiedyś glg przejęła m 10
Łatwo się mówi tym co mają 10000 sztuk, to faktycznie możnaby traktować jako zabawę, może macie rację, kupić tyle i czekać do 2025 tylko trzeba testament zrobić bo życie całe zleci
07.01 br. wysłałem do nich list z kilkoma pytaniami dotyczącymi przyszłości spółki i jak się to ma do wypowiedzi byłego prezesa. Prosiłem o jakąkolwiek odpowiedź. Do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Żeby chociaż napisali że nie odpowiedzą na pytania. Nic zero. Siedzimy jak na razie w ciemnej d...... i nic na to nie poradzimy. Jeżeli projekt jest wystarczająco dobry i tak jak było to mówione i pisane są chętni na jego przejęcie, to wszystko jest ok, a reszta to kwestia czasu. Przypomnę co napisali po rezygnacji z badań przez IQ Pharma s.a.:
"W uzasadnieniu Wypowiedzenia Wykonawca wskazał na wystąpienie szeregu nieprzewidzianych w Umowie okoliczności związanych z realizowanym badaniem skutkujących koniecznością wprowadzenia poprawek do protokołu badania, co z kolei wpłynęło na opóźnienie możliwości rozpoczęcia oraz realizacji I fazy badania w terminach przewidzianych w Umowie, a także powołał się na okoliczność niewyrażenie zgody przez Spółkę na rozwiązanie Umowy za porozumieniem stron. W związku z otrzymaniem Wypowiedzenia, Spółka rozważy koordynowanie samodzielnie prac z podwykonawcami i ośrodkami dotychczas zaangażowanymi w realizację badania w ramach Umowy lub nawiązanie współpracy z innym podmiotem, który będzie kontynuował zadania dotychczasowego Wykonawcy. W związku z zaistniałą sytuacją Emitent zastrzega jednak, iż może dojść do opóźnień w realizacji Projektu TNBC względem zakładanego dotychczas harmonogramu."
I jeszcze jedno: Rezygnacja Instytutu Przemysłu Organicznego z siedzibą w Warszawie, Oddział w Pszczynie.
" W uzasadnieniu Wypowiedzenia wskazano, że jego przyczyną jest brak uiszczenia należności przez Spółkę na rzecz Wykonawcy wynikającej z Umowy. Zarząd Spółki wskazuje, że zamierza uregulować ww. należność po uzyskaniu kolejnej płatności zaliczkowej dla środków z dotacji w Projekcie TNBC od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz podjąć działania w celu wznowienia współpracy z Wykonawcą."
Nie otrzymanie środków od NCB i R może być związane z tym co zaznaczyłem tłustym drukiem.
Wniosek - nadal czekamy. Trzeba zdawać sobie sprawę z tego, że po każdej pozytywnej informacji ceny akcji błyskawicznie pójdą w górę.
Wystarczy emisja dla Spark na dokończenie badań i wtedy działania Apollo nabierają sensu .Większość z was tutaj to ameby .Lepiej nie grajcie na giełdzie a w skarpetę odkładajcie.
Inwestory co to za spółka co ma dwa biurka i wynajęty pokój. Kupiłem kiedyś za 2,50 jak narobili szumu wokół spółki ale na szczęście puściłem za około 5 złociszy jak zaczęło spadać i zbadałem głębiej zasoby tego interesu. Nie dziwi mnie że teraz to spadło na grosze.