Wszystko wskazuje na upadek?
Piszecie że firma skupia się na rynku europejskim bo Białoruś Ukraina i Rosja to trudny rynek o niskiej marży oraz słabej płynności finansowej . Jednak widząc wasze poczynania na rynku europejskim to jesteście na samym dnie z najniższą oceną . Pytanie jakie cele sobie ustaliliście skoro nie odpowiadacie na maile osób niezadowolonych z transakcji , pokrzywdzonych z tytułu przysłania niewłaściwego towaru ? Serwis i reklamacje to podstawy działalności ! U was jest dokładnie odwrotnie . Brak szacunku dla klienta i akcjonariusza , rzadnych informacji , balamuciliscie cały akcjonariat dobrymi informacjami teraz chcecie spółkę zakopać ? Takie odnoszę wrażenie .
Podstawą do zasiania domysłów jest właśnie brak informacji. Dlatego zostały zlikwidowane raporty miesięczne. Zresztą w raportach i tak mijali się z prawdą. W każdym miesięcznym informacje ze zysk na niezmienionym poziomie mimo wyjścia z rynku wschodniego a w kwartalnym zapominają o rozliczeniu premii od dostawców. To jest jawna dezinformacja. Ciekawe kiedy o tym sobie przypomną, w rocznym? Kiedy raport będzie badany przez biegłego rewidenta?
Koniec spółki to może nie. Będą dalej funkcjonować w taki czy inny sposób. Ale wydaje mi się ze to koniec marzeń o 5zł czy nawet o 1zł . Teraz czekają nas lata marazmu z obrotami rzędu tysiąca złotych dziennie a może nawet nie. Szkoda.
Widząc jak spółkę kładą na kolana mam żal , że pisali o nowych stronach internetowych, opozycjonowaniu itd. Zastanawia mnie po co im nowi klienci skoro nie potrafią ich prawidłowo obsługiwać ? Lepiej by zrobili jak by się sprzedali komuś kto dba o biznes ! Trudno zakup tego papiera to był błąd i jakaś chora nadzieja , a w tej cenie i tak nie oddam . Jak by co to nadal jestem zainteresowany by zrobić zrzeszenie Alek .
Dnia 2019-01-22 o godz. 16:02 ~Investa napisał(a): > Widząc jak spółkę kładą na kolana mam żal , że pisali o nowych stronach internetowych, opozycjonowaniu itd. Zastanawia mnie po co im nowi klienci skoro nie potrafią ich prawidłowo obsługiwać ? Lepiej by zrobili jak by się sprzedali komuś kto dba o biznes ! Trudno zakup tego papiera to był błąd i jakaś chora nadzieja , a w tej cenie i tak nie oddam . Jak by co to nadal jestem zainteresowany by zrobić zrzeszenie Alek .
nie tylko Ty jesteś zainteresowany tym aby dać wycisk winnym tej sytuacji ale tą sprawą musi zająć sie ktoś z W-wy lub okolicy ze względu na siedzibę spółki, chyba,że ktoś ma tyle czasu bez względu na odległość- nikopicie i jego dwór proszone są o nie zawieranie głosu w tym temacie
To spółka prowadząca biznes w stylu zza wsch. granicy.Oszukać klienta i nic nie robić sobie z obowiązujących przepisów.
Aktualnie jako oszukany walczę z aleją w sądzie. Aleja nawet nie odbiera korespondencji z sądu. Sprawa oprze się o komornika.
Przestrzegam naiwnych.
Dnia 2019-01-23 o godz. 08:11 ~Klementyna napisał(a): > To spółka prowadząca biznes w stylu zza wsch. granicy.Oszukać klienta i nic nie robić sobie z obowiązujących przepisów. > > Aktualnie jako oszukany walczę z aleją w sądzie. Aleja nawet nie odbiera korespondencji z sądu. Sprawa oprze się o komornika. > > Przestrzegam naiwnych.
podaj numer sprawy i sąd w jakim została złożona -sprawdzę .Tymczasem spadaj naganiać gdzie indziej, bo wszędzie ciebie pełno spekulancie
Pisałem ciemnoto że to ten sam scenariusz co na Mgames? Żyliście marzeniami więc nie dostrzegaliście co się dzieje. Dawać na Stoppoint bo to ostatnie chwile na tak tanie akcje.
Ja się już nie wypowiadam bo aktualnie nie ma po co. Ci co wtopili albo już sami przejrzeli na oczy albo nadal nie przyjmują argumentów i tylko rzucają wyzwiskami więc nie ma sensu do nich pisać bo i tak nie da rady do nich dotrzeć. Zresztą co mogą zrobić? Na razie właściwie nic Nowych graczy póki co nie będzie Jak to coś jeszcze kiedykolwiek ruszy wtedy będę pisał żeby przestrzegać nowych, niekoniecznie przed kupnem ale na pewno przed wierzeniem w raporty, dobre infa i wpisy na forum o 5zł. Żeby grali jeśli w ogóle to tylko krótkoterminowo. Póki co szkoda mojego czasu:)
Szkoda czasu na takie spółki ale warto przestrzegać innych, szkoda żeby się ktoś wpakował w take gónwo. Są super spółki którymi gardzą a które przyniosą ogromne zyski, Janusze inwestowania to stan umysłu, zwykłe argumenty nie docierają. Pozdrawiam kumatych i tych którzy zaufali.