Objęcie akcji przez inwestora strategicznego to już tylko kwestia czasu,, zarząd na pewno nie bawem poda informację o cenie akcji nowej emisji,, według mnie nie będzie ona wynosiła 20 zł jak wczesniej planował zarząd ale nie sądze aby była niższa niż 2,50 zł wiem jedno że na pewno nie długo nikt nie kupi akcji Braster z tak inowacyjną technologią za tak marne grosze jak kosztuje obecnie na GPW.
Zabawny jesteś @arston57 .....nieźle jesteś juz umoczony skoro taka desperacja i zmiany nicków....Krezusa już Ci powiesili za machloje teraz czas na to "coś... jesteś królem bankrutów, gratulacje..
....@luba......@fatffara....@GF.......jeszcze.......zrób sobie nick @desperat @Bankrut lub coś w tym stylu....milego weekendu rekinie giełdowy-środlądowy
ciekawy jestem co ty inwestorze arek robisz na tej spolce skoro taka zła, sledzisz moje nicki, czekasz cwaniaku ze ci ktos odda po 80 gr i zrobisz na tym interes ale tym razem nikt ci nie odda i nie martw sie o mnie hi hi, no życze powodzenia na tej spolce bo ostro obserwujesz nicki liczac na zarobek - ja ci na pewno akcji nie oddam.. inni rozsadni też
Lubię się pośmiać ....to jest Spółka Publiczna przypominam....a że wałek to inna sprawa....te akcje nie są warte nawet 1gr.....buhahaha...maszyny juz zastawione...wszystko wyprowadzone...nawet działka nie jest spłacona....fakty fakty fakty....tylko tam nie płakać jak zawieszą podobnie jak Krezusa.....Gdzie KNF ?...i inne lamenty.......natomiast będę z wami do samego końca....za obrażanie w ok 5-6 zł.....to wszystko
dziwne ze PZU ma te akcje i wiele innych fundów, a ty Arek liczysz że spłoszysz inwestorów i oddadzą Ci je za darmo, nie doczekanie twoje , naiwni i panikarze oddają teraz za bezcen.. bo jest to papier dla silnych. Niebawem kurs wróci ponad 2,2 pln
no cóż jesli skarpeta przepił miliony ,,,jak piszecie i spolka nie tylko nie ma kasy a jest bardzo zadłużona to koniec, sprzedawac wszystko pkc zawsze lepszy rydz niż nic hi hi hi,,,a cwaniaki od was kupia w okolicy 1 zł a moze nizej. W poniedziałek rzeź niewiniatek takie te akcje brastera - bo wyglada ze Vani Ly nie maja... naiwnych tutaj nie znajda na bankrucie