CFI HOLDING SA (1/2019) Przychody Grupy Kapitałowej CFI Holding w czwartym kwartale 2018 Raport bieżący 1/2019 Zarząd CFI Holding S.A. informuje, że wstępne skonsolidowane przychody netto ze sprzedaży produktów, materiałów i towarów osiągnięte w IV kwartale 2018 roku przez Grupę Kapitałową CFI Holding S.A. wyniosły ok 43 523 tys. zł i były wyższe od przychodów netto osiągniętych przez Grupę Kapitałową CFI Holding S.A. w analogicznym IV kwartale 2017 roku o ok. 11 509 tys. zł. W ujęciu narastającym, wstępne przychody netto ze sprzedaży produktów, materiałów i towarów Grupy Kapitałowej CFI Holding S.A. za 2018 rok, wyniosły ok. 145 752 tys. zł. i były wyższe o ok. 9 829 tys. zł, co oznacza wzrost wartości dynamiki przychodów netto ze sprzedaży o 7,23 % w ujęciu do analogicznego okresu roku poprzedniego.
Tylko cierpliwość.A jej brak to najczęstsza przywara inwestora.Teraz się kadruje ale też tak mam bardzo często.Sprzedam coś na czymś czekałem na wzrosty i kupię cosś innego.A potem to sprzedane rośnie a na nowym znowu czekam
Jak ten co spuścił w duł nie poozbierał na tyle , a widać nie było sypania zbytniego to ze wzrostów tu nic nie będzie nawet po tyej informacji , kto to podniesie my drobni 5 groszy w góre i nas zasypiom tak mi się wydaje ,że będzie .miałem nadziej ,że to się zmieni po wejściu ponownym na ciągłe, że może będą chcieli zacząć od nowa nowy wizerunek twożyć ale nic na to nie wskazuje.
Dnia 2019-01-19 o godz. 13:21 ~paka napisał(a): > Jak ten co spuścił w duł nie poozbierał na tyle , a widać nie było sypania zbytniego to ze wzrostów tu nic nie będzie nawet po tyej informacji , kto to podniesie my drobni 5 groszy w góre i nas zasypiom tak mi się wydaje ,że będzie .miałem nadziej ,że to się zmieni po wejściu ponownym na ciągłe, że może będą chcieli zacząć od nowa nowy wizerunek twożyć ale nic na to nie wskazuje.
Paka, jaki dobry wizerunek ? Po tym jak zrobili sobie emisję , żaden byle fundzik na to nie spojrzy. Tu trzeba grać tak jak oni, poczekać może zrobią młynek, wywalić to w odpowiednim momencie i do widzenia.
Dnia 2019-01-19 o godz. 10:18 -dareczek- napisał(a): > Tylko cierpliwość.A jej brak to najczęstsza przywara inwestora.Teraz się kadruje ale też tak mam bardzo często.Sprzedam coś na czymś czekałem na wzrosty i kupię cosś innego.A potem to sprzedane rośnie a na nowym znowu czekam
u mnie jest podobnie - co sprzedam to rośnie (jak na złość) - kupię i trzymam to tanieje i tanieje. CFI nie miałem dużo - ale właśnie sprzedałem ponad 1/3 - a tu taka informacja - peszek - albo w moim wypadku spełnianie się życzenia jednej nienawidzącej mnie kobiety że wszystko czego się dotknę ma przynosić mi straty