Chętni na sprzedaż moze by się znaleźli tylko nie ma komu tego zrzucić. Zobacz na arkusz kupna. Widać gołym okiem, ze próbują zachęcić do skubania z prawej, ale jeleni coraz mniej. Wisielców przybywa niestety..
Tak tak ja już Wie że od 16 -24 gr.Jak Ci zrzucę to 30 gr nie wytrzyma...Hehe.Tu się przyszłość spółki kupuje a nie wasze biadolenie.Info może być w każdej chwili .Liczę na umowę 10-30 mil zł więc obudzcie sie.Gdzie byliście jak kurs był w przepaści a co dopiero powiecie jak będzie 1.20zł Bez komentarza ....
2zl? Na koniec piątek wychodzi spekula żadna nowość i zrzucił niedużo akcji no chyba że upuchali w środę i czwartek? Mieli się, to dobrze
, tylko ta luka 40-60gr. Byle dalej od niej.!
Ciekawie będzie jak spekula zacznie wychodzić. Ciekawe kto łykał akcje przed infem. Pewnie już wszystko oddane. Owczy ped ulicy zrobił swoje. Policzcie sobie obecną kapitalizacje uwzględniając nową emisję. I takie pytanie. Co zarząd tak nisko wycenil nowa emisję? 28 grudnia objęcie papiera po 10 gr a tydzień później dziwne info o współpracy. To mając wiedzę o umowie tak słabo wycenili akcje swojej perełki? Oczywiście Wam wciskali po 1 zl więc 10 gr to cena uwzględniająca Wasze interes co nie?
Za to Albin na plg Group drukuje za aport hahahahahaahahah tak to można i objąć za 10 zł wycenie swoje auto na milion i powiem, że obejmuje za 10zl akcje hahahah src i jego geniusz, a do tego ten bolec na softblue i nagonka na pl Group hahahajaj
Hahahah klasyka. Zero argumentów i znów atak na mnie. Powtarzam Wam , że na plgroup jestem cały czas a moje zdolności podziału uwagi są na tyle rozwinięte, że potrafię pisać na więcej niż 2 wątkach
Do src już Ci pisałem weź przykład z Bolka cały czas marudził jak to jest źle na spółce ostatnio pisał że akcje posiada .Nasza spółka to spółka z ogromnym potencjałem , posiadająca unikalną technologię , Tak poważną spółka jak PGNiG chce z Termo2 współpracować. Mało tego teraz jest idealny czas na Naszą perełkę Rząd PiS zrozumiał w końcu i stawia na zieloną energię
, prąd drożeje ,to woda na młyn dla naszej spółki .Kolego gdybyś Nas posłuchał i kupił np.za 0.4 czy 0.5 byłbyś już do przodu ,a tak z boku i cały czas marudzisz , a tak przy okazji jaką miałeś minę jak rosło 50%? Liczę że w przyszłym tygodniu znowu Nas pozytywnie zaskoczą ....
ty ten tekst to do kogo...matołów już nie ma ..będziesz zżerał sam siebie tj.K i S sam ze sobą a jak dojdziesz do 10 gr to może ktoś z ulicy się zlituje i cosik kupi
Moim zdaniem będzie odpał, ale na czerwono. Coraz mniej naiwnych na kupno to trzeba zjechać niżej i ogłosić wszechświatowi, że na termo wielka promocja po 45-50 gr.
Tam będzie koło miliona zrzutu i dalej bez specjalnych obrotów systematyczny powrót do bazy około 20 gr.