• brak chętnych na sprzedaż Autor: ~Piter [83.31.152.*]
    po 0,64 - 0,68 -bardzo mało akcji :-(
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~Apoloniusz [83.31.160.*]
    za to po 62 sprzedają hahaha

-4,62%

w poniedziałek 0,5x?
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~Piter [83.31.152.*]
    Zobaczymy,tak łatwo tych akcji nie dostaniesz.
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~maniek [83.22.241.*]
    Chętni na sprzedaż moze by się znaleźli tylko nie ma komu tego zrzucić. Zobacz na arkusz kupna. Widać gołym okiem, ze próbują zachęcić do skubania z prawej, ale jeleni coraz mniej. Wisielców przybywa niestety..
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~Ari [31.0.66.*]
    Tak tak ja już Wie że od 16 -24 gr.Jak Ci zrzucę to 30 gr nie wytrzyma...Hehe.Tu się przyszłość spółki kupuje a nie wasze biadolenie.Info może być w każdej chwili .Liczę na umowę 10-30 mil zł więc obudzcie sie.Gdzie byliście jak kurs był w przepaści a co dopiero powiecie jak będzie 1.20zł Bez komentarza ....
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~klata [5.172.255.*]
    Info może być tylko nikt nie wie kiedy, może niedługo a może za miesiąc, rok? Jak myślisz gdzie wtedy będzie kurs, 20 groszy?
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~Widmo [46.43.187.*]
    2zl? Na koniec piątek wychodzi spekula żadna nowość i zrzucił niedużo akcji no chyba że upuchali w środę i czwartek? Mieli się, to dobrze
    , tylko ta luka 40-60gr. Byle dalej od niej.!
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~src [88.156.133.*]
    Ciekawie będzie jak spekula zacznie wychodzić. Ciekawe kto łykał akcje przed infem. Pewnie już wszystko oddane. Owczy ped ulicy zrobił swoje. Policzcie sobie obecną kapitalizacje uwzględniając nową emisję. I takie pytanie. Co zarząd tak nisko wycenil nowa emisję? 28 grudnia objęcie papiera po 10 gr a tydzień później dziwne info o współpracy. To mając wiedzę o umowie tak słabo wycenili akcje swojej perełki? Oczywiście Wam wciskali po 1 zl więc 10 gr to cena uwzględniająca Wasze interes co nie?
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~Gordon [46.134.112.*]
    Za to Albin na plg Group drukuje za aport hahahahahaahahah tak to można i objąć za 10 zł wycenie swoje auto na milion i powiem, że obejmuje za 10zl akcje hahahah src i jego geniusz, a do tego ten bolec na softblue i nagonka na pl Group hahahajaj
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~Haribo [178.37.133.*]
    Src pisałem ci na innym wątku wracaj na pl Group.
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~src [37.47.183.*]
    Hahahah klasyka. Zero argumentów i znów atak na mnie. Powtarzam Wam , że na plgroup jestem cały czas a moje zdolności podziału uwagi są na tyle rozwinięte, że potrafię pisać na więcej niż 2 wątkach
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~Haribo [188.146.50.*]
    Ja też jestem na termo od początku ale nie latam po innych farach i nie marudzę.
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~Termo [83.4.216.*]
    Do src już Ci pisałem weź przykład z Bolka cały czas marudził jak to jest źle na spółce ostatnio pisał że akcje posiada .Nasza spółka to spółka z ogromnym potencjałem , posiadająca unikalną technologię , Tak poważną spółka jak PGNiG chce z Termo2 współpracować. Mało tego teraz jest idealny czas na Naszą perełkę Rząd PiS zrozumiał w końcu i stawia na zieloną energię
    , prąd drożeje ,to woda na młyn dla naszej spółki .Kolego gdybyś Nas posłuchał i kupił np.za 0.4 czy 0.5 byłbyś już do przodu ,a tak z boku i cały czas marudzisz , a tak przy okazji jaką miałeś minę jak rosło 50%? Liczę że w przyszłym tygodniu znowu Nas pozytywnie zaskoczą ....

.
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~DoRobotyJeleniu [46.134.117.*]
    nie dziaduj...forum to nie parking pod kościołem
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~KaniBal [46.134.117.*]
    ty ten tekst to do kogo...matołów już nie ma ..będziesz zżerał sam siebie tj.K i S sam ze sobą a jak dojdziesz do 10 gr to może ktoś z ulicy się zlituje i cosik kupi
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~Probe [109.196.0.*]
    Będzie odpal w poniedziałek wytrząsneli już chyba niezdecydowanych?
  • Re: brak chętnych na sprzedaż Autor: ~Buroslaw [176.221.121.*]
    Moim zdaniem będzie odpał, ale na czerwono. Coraz mniej naiwnych na kupno to trzeba zjechać niżej i ogłosić wszechświatowi, że na termo wielka promocja po 45-50 gr.
    Tam będzie koło miliona zrzutu i dalej bez specjalnych obrotów systematyczny powrót do bazy około 20 gr.
[x]
COREY 0,46% 0,22 2026-05-05 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.