• Premiera gry InsideGrass 24 stycznia Autor: ~investor [46.174.212.*]
    Całkiem nowa gra, ciekawy temat. Dostępna na iOS i Android. Ciekawe czy wyjdzie jeszcze na inne platformy.
  • Re: Premiera gry InsideGrass 24 stycznia Autor: ~asdf [91.223.64.*]
    1. Nie nowa bo fabuła ściągnięta z czegoś innego
    2. Wyjdzie tylko wiadome - zarząd musi przeanalizować czy się opłaca dać płatną czy nie.

• Re: Premiera gry InsideGrass 24 stycznia Autor: ~gejmer [185.230.127.*]
    Wczoraj został opublikowany filmik z gry: https://www.facebook.com/michael.reczkowicz/videos/2229781203719982/
    Szkoda, że sam filmik niewiele pokazuje. Sama gra wydaje się być bardzo podobna do poprzedniej produkcji firmy Dark Tower. Ot jako bohater musimy podchodzić do walki z potworkami w odpowiedniej kolejności, tak aby skutecznie ich pokonać. Życie między walkami nie regeneruje się samoistnie. Walka wydaje się polegaćna szybkim uderzaniu w ekran smartfona. Są pokazane jakieś proste minigierki, natomiast nie wydają się one być bardzo angażujące i któreś z kolei ścinianie trawy/niszczenie płotka, może w pewnym momencie stać się nurzące. Brakuje tu również ukazania obiecanego aspektu edukacyjnego, o którym firma tak dużo wspominała. Oprawę graficzną pozostawie każdemu do indywidalnej oceny.
  • Re: Premiera gry InsideGrass 24 stycznia Autor: ~kaz [5.173.40.*]
    nie no gosciu, tylko hejt caly czas jak widze. Nie nudzi ci sie? Trololo? Ile roznych nickow uzyjesz?
  • Re: Premiera gry InsideGrass 24 stycznia Autor: ~LoL [91.192.165.*]
    Powiedział kaz, znany również jako sarge, trefl, czy intru (patrzcie inne wątki) :)
    Nie rozumiem o co ci chodzi. Czy napisałem gdzies nieprawdę? Czy napisałem, że gra jest zła? Oczy każdy ma, dałem link do filmiku i można sobie samemu zobaczyć. Ot napisałem, krótkie podsumowanie co jest zawarte w filmiku. Na niektóre rzeczy musimy poczekać do premiery, jak np aspekt edukacyjny, po prostu szkoda, że w filmiku nie zostało to pokazane, bo to mógłby być naprawdę fajny element.

Co do nicków, to nie mam konta, więc podaję nick taki jak sobie wymyślę:) Z tym, że w danym wątku zawsze używam takiego samego:) Zresztą sam prezes powiedział moje IP jest już na policji:)
    @Kaz pod każdą oznaką krytyki widzę komentarze zarzucające hejt. Naomiast nie widzę żadnych argumentów za inwestowaniem w tę spółkę. Może wskażesz jakieś zakończone sukcesem inicjatywy firmy? Tak samo jak ja mam prawo krytykować, ty masz prawo się nie zgodzić i pokazać mi (poprzez publikowanie linków, własnej opini i interpretacji), że nie mam racji. Ale do tego trzeba argumentów. Nie wystarczy wskazać palcem i krzyczeć HEJTER!
  • Re: Premiera gry InsideGrass 24 stycznia Autor: ~receopadaja [195.205.156.*]
    powiem wam, że ładnie idzie
[x]
PBGAMES 15,24% 0,24 2026-02-25 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.