• ukryciak Autor: ~nociekawe [31.1.28.*]
    na 50 gr, to są właśnie te ynwestory i maklery po kursach, ręce opadają, w ogóle ukryte zlecenie to skandal , czegoś takiego w ogóle nie powinno być, to usankcjonowanie manipulacji i oszustwa innych inwestorów, ......... gdyby postawił jawnie, to wiadomo by było ile tam tego jest a tak zabija popyt ....
  • Re: ukryciak Autor: ~nociekawe [31.1.28.*]
    ... a ta menda która pisała wczoraj artykuł o solarze na szmatławcu zwanym podłogą ..... pewnie zmowa w celu zmanipulowania !!!
    fund zasponsorował pewnie ciołka z podłogi żeby ten wciągnął swoimi wypocinami zwanymi tylko przez przypadek artyułem do zakupów akcji przez ulicę
    gdzie jest ta menda z parkietu co pisała wczoraj artykuł w szmatławcu wychwalając solara, żeby fund mógł opchnąć jak najwięcej akcji ....
  • Re: ukryciak Autor: ~Niko [83.26.236.*]
    mozesz to przesłać ?
    proszę bardzo jawny dowód na manipulacją, czytać do końca https://www.parkiet.com/Handel-i-konsumpcja/301159890-Czemu-rosnie-kurs-Solaru.html
  • Re: ukryciak Autor: ~Niko [82.177.202.*]
    dzięki - nie widzę tu żadnej manipulacji tylko fakty
    artykuł został napisany wczoraj z wyraźną sugestią a nawet pewnością kontynuacji , wyraźnej kontynuacji, wzrostów, a dziś od rana stało ukryte zlecenie sprzedaży na 50 gr,. ..... przypadek ??????????? raczej artykuł miał jedynie pomóc pozbyć się akcji i tylko po to był opublikowany !!!!!
    ... kto używa środków masowego przekazu ... itd itp ..... ta gazeta chce być opiniotwórcza i mieni się nazywać gazetę giełdy ..... heheh , a ten artykuł to zwykły sponsorind w celu poprawy dystrybucji tak to dokładnie wyglądało ............. a ja miałem toto zaprenumerować !! szok !
  • Re: ukryciak Autor: ~Niko [82.177.202.*]
    za kilka miesiecy zobaczymy czy warto było kupować ?albo czy warto było sprzedawac ?
[x]
SOLAR -15,15% 2,80 2024-02-08 17:01:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.