a jak przyjda infa umowy na kilkadziesiat mln zl a takie beda to chyba wiesz co sie stanie? tu kilka zl w krotkim czasie bedzie przed lub po infach dopiero, ale robcie jak uwazacie przynajmniej jest okazja jeszcze tanio dobierac :D
Tu warto kupić i nie zaglądać przez miesiąc. Po miesiącu sprawdzić kurs. A na 100% będzie wysoko. Po co się codziennie stresować. Jest okazja tanio jeszcze kupić. A po infach o umowach to tylko górne widełki.
byłes widziałes a moze pracujesz przy stworzeniu tego urzadzenia ze sie wypowiadasz urzadzenie nie jest gotowe rozumiem mówisz z pewnoscia na 100% czy na bank bona bank to gołebie sraja?! pgnige podpisuje umowe o dystrybucje niegotowego urzadzenia na czyjes słowo,za miesiac moze dwa trzy bedzie gotowe hehe
Jestem z tą firmą od 1,5 roku,znam jej infa i sposób ich pisania. wszystkie informacje były podawane na bieżąco a wiele z nich miało formę życzeniową. Gdyby mieli urządzenie to dawno zostałoby to podane. Z infa z pażdziernika wynika że brakuje komory gazyfikacyjnej. Z tym ,,na bank" to mój błąd na giełdzie nigdy nic nie wiadomo
Śmiać się chce jak się czyta waszą polemike czy urządzenie jest gotowe czy nie. Wierzcie mi ,że nawet zarządu nie obchodzi tak jak was czy to urządzenie jest czy go nie ma. Nie po to wchodzili na giełdę żeby cokolwiek sprzedać czy rozwijać spółkę , ludzie to NC!!! Rację mają zarówno Ci którzy twierdzą, że to wydmuszka i tak samo rację mają Ci co twierdzą, że będzie tutaj 1 zł, bo będzie .
Za miesiąc to na bank będzię nisko Wysoko może byc pod koniec roku pod warunkiem zaistnienia kilku czynników,osoby którę znają firmę wiedza o czym mówię.
Panie co zes sie Pan uczepil tego urzadzenia we wloszech. A urzedzenie na ktore dostali dotacje? Bylo tez wspominane o mikro orc, jak pamietam. Komunikat odnosnie PGNIG pisze o produktach (liczba mnoga).
widac nie macie pojecia o spolce ani co sie w niej dzieje i dobrze nie kupujcie, bo kto bedzie pozniej wyzej bral :D zapraszam do zakupow po infach- umowach wielooookrotnie przewyzszajace obecna kapitalizacje spolki!! :DDD Z tym ze kurs juz nie bedzie w groszach a w zlotowkach i to szybciej jak myslicie :D
Jestem z tą firmą od 1,5 roku,znam jej infa i sposób ich pisania. wszystkie informacje były podawane na bieżąco a wiele z nich miało formę życzeniową. Gdyby mieli urządzenie to dawno zostałoby to podane. Z infa z pażdziernika wynika że brakuje komory gazyfikacyjnej. Z tym ,,na bank" to mój błąd na giełdzie nigdy nic nie wiadomo
Dziś mamy 16 styczeń. Napiszcie jaki będzie kurs za miesiąc 16 lutego. Wtedy pogadamy. Zapewne i wtedy będą szczekać, że spadnie na 1 zł, balon nadmuchany a kurs może być 1.50. Naganiacze na spadki zawsze będą. Otwórzcie sobie każde forum a znajdziecie naganiaczy. Najmniej jest ich tam, gdzie kurs akcji wysoki i nie stać ich na zakup ani jednej akcji jak np. LPP. Tam się inwestuje i inna rozmowa jest na forum. A tutaj groszołapy i ani jednej merytorycznej dyskusji od początku do końca.
a ja jestem od pierwszego dnia notowan ten firmy od 47gr zarabiałem na niej juz 4 razy ale zostałem po 85gr do teraz i tez znam wszystkie infa tej firmy ale urzadzenia urzadzen nie widziałem bo kiedy i gdzie i nic na 100% nie moge powiedzien na pewno
Twoje wpisy są merytoryczne, ale co do diabła tu robisz, masz akcje? chcesz kupić, sprzedać? o co Ci chodzi,że się tak udzielasz? Ja mam akcje firmy od dwóch lat, jestem trochę stratny, kiedyś uwierzyłem w ich project, nie wiem jak to się skończy, nie mielę jednak ozorem na ten temat, w przeciwieństwie do Ciebie, który pewnie akcji nie ma, więc o co Ci na prawdę chodzi, filantrop, czy płatny mąciciel?
Przepraszam trochę mnie poniosło. Przez 1,5 roku nie zamieściłem żadnego postu a teraz od 2-3 dni zacząłem pisać. Oprócz tego że zajmuje to czas to narazam sie na hejt. Obięcuje poprawę i nie pisanie na tym forum. Pozdrawiam i życzę dużych zysków.